foto

Shaun Duke

  • nar. 14.1.1953 (65 let)
    Stanislaus County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Losing in Love
2012 Least Among Saints
2010 Mocná síla soucitu
2004 Bokovka
2001 V tajných službách (TV film)
2000 Zavěste, prosím
1999 Entropy
Stigmata
1996 Báječný den
1995 Cizáci (TV film)
Láska navzdory osudu (TV film)
Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Nový ráj (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
Ohnivý blesk
Zoufalá (TV film)
1992 Blown Away
Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Vysoká hra patriotů
1991 Before the Storm (TV film)
Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
1987 Roses Are for the Rich (TV film)
1986 Kate's Secret (TV film)
1985 Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)

TV seriály

2016 This Is Us (TV seriál)
2015 Aquarius (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dron (S06E07)
2013 Maron (TV seriál)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Doba odkladu (S04E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Dawn Patrol (S03E21)
The Day After Tomorrow (S03E20)
The Secrets and Lies (S03E19)
další epizody (4)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
Alias (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1996 High Life, The (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Stat (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Noční můry (S04E17)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace