foto

Anjul Nigam

  • nar. 15.12.1965 (52 let)
    Kanpur, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Of God and Kings
2017 Texaský bordel
2015 Growing Up Smith
2013 Sprosťárny
2008 Monstrum
2007 Death and Taxis
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2003 Candor City Hospital
Nejlepší je to na sněhu
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Sex instruktor
2000 King of the Korner
1999 NetForce (TV film)
1998 Jezero (TV film)
1995 Stříbrná pláž (TV film)
The Fifteen Minute Hamlet
1991 House party 2: Pyžamový mejdan

TV seriály

2018 American Woman (TV seriál)
The Party (E03)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Wounds (E08)
Temný případ (TV seriál)
Noc si tě najde (S02E02)
Západní kniha mrtvých (S02E01)
2013 Pomsta (TV seriál)
Victory (S02E17)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E08)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Long Distance Call (S03E14)
2006 Žralok (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Pověra (S02E21)
Nový začátek (S02E13)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ať je o čem mluvit (S02E07)
Co je moc, to je moc (S02E02)
První řez je nejhlubší (S01E02)
Médium (TV seriál)
Light Sleeper (S02E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vektor (S01E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
2004 Huff (TV seriál)
Rtěnka na slipech (S01E03)
2002 MDs (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Když se štěstí unaví (S03E13)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Growing Up Smith

Producentská filmografie

Filmy

2018 Bayou Caviar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace