foto

Jim Titus

  • nar. 7.5.1981 (39 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eat, Brains, Love
2018 Hollow Body
2017 Say You Will
2007 Daymaker
2006 Malý zázrak
2005 This Revolution
2003 Rhythm of the Saints
2001 Storytelling
The Jimmy Show
2000 Osudové setkání

TV seriály

2018 Alive in Denver (TV seriál)
Nevyšetřeno (TV seriál)
Kamkoliv vede (E01)
Code Black (TV seriál)
The Business of Saving Lives (S03E13)
Home Stays Home (S03E08)
Arrested Development (TV seriál)
Sinking Feelings (S05E05)
Everyone Gets Atrophy (S05E03)
2017 Superior Donuts (TV seriál)
Painted Love (S01E10)
Angie Tribeca (TV seriál)
License to Drill (S03E07)
Love (TV seriál)
On Lockdown (S02E01)
Code Black (TV seriál)
Unfinished Business (S02E13)
Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Choose or Lose (S07E18)
The Glove That Rocks the Cradle (S07E16)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
New Kids in the House (S02E10)
Code Black (TV seriál)
First Date (S01E13)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Neváda (S05E02)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velký pád (S08E08)
2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
Goldbergovi (TV seriál)
Bill/Murray (S02E23)
Prolhané krásky (TV seriál)
Game Over, Charles (S06E10)
Game On, Charles (S06E01)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Taking This One to the Grave (S05E12)
A je pro odpovědi (S04E24)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Itch (S10E04)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Saves the Show (S02E04)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Frat Party (S01E23)
Prolhané krásky (TV seriál)
Z výhně přímo do pekla (S03E17)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Kahnova hra (S03E09)
Vyluštěná šifra (S02E21)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Pod povrchem (S02E07)
Komu zvoní hrana (S01E22)
Chvíli poté (S01E11)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Těžký návrat domů (S01E07)
2009 Beze stopy (TV seriál)
Světlo na konci tunelu (S07E18)
2007 Just Jordan (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kontrola (S05E09)
Ohavnost (S05E08)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Taina (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky