foto

Breckin Meyer

  • nar. 7.5.1974 (45 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Changeland
2018 The California No
2017 The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (TV film)
2015 Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship (TV film)
2014 Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
Saber 3: Revenge of the Threesome
2013 3 Geezers!
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2011 Máma mezi Marťany
2010 Robot Chicken: Star Wars Episode III (TV film)
2009 Bejvalek se nezbavíš
Staří a neklidní
2008 Corporate Affairs
Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
Stag Night
2007 Modrý stát
Robot Chicken: Star Wars (TV film)
2006 Caffeine
Garfield 2
2005 Můj auťák Brouk
Zpátky ve hře
2004 Boj o plošinu
Garfield ve filmu
2002 Pinocchio
2001 Josie a její kočičky
Kate a Leopold
Milionový závod
2000 Near Future, The (TV film)
Road Trip
Rocky Times (TV film)
1999 Go
Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Zatraceně divná jízda
1998 Klub 54
Poslední mejdan
Zapadákov
1997 Touch
Zázračný běžec
1996 Útěk z L.A.
Čarodějky
1995 Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
Bezmocná
Odplata
1991 Freddyho smrt - Poslední noční můra
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
Where's Rodney? (TV film)

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
další epizody (9)
2018 Robot Chicken (TV seriál)
No Wait, He Has a Cane (S09E19)
Your Mouth Is Hanging off Your Face (S09E18)
Jew #1 Opens a Treasure Chest (S09E16)
další epizody (6)
2017 Robot Chicken (TV seriál)
Freshly Baked: The Robot Chicken Santa Claus Pot Cookie Freakout Special: Special Edition (S09E01)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Tenkrát v autě (E07)
Star Wars: Detours (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
The Angelic Sounds of Mike Giggling (S08E20)
Secret of the Flushed Footlong (S08E17)
Hopefully Salt (S08E15)
další epizody (6)
2015 Supermansion (TV seriál)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Spirits in the Material World (S04E09)
Falcon's Nest (S04E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
The Robot Chicken Lots of Holidays (But Don't Worry Christmas Is Still in There So Pull the Stick Out of Your Ass Fox News) Special (S07E20)
Chipotle Miserables (S07E19)
Victoria's Secret of NIMH (S07E15)
další epizody (7)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Gone in a Flash (S03E10)
Shoot to Thrill (S03E09)
Out of the Blue (S03E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
Born Again Virgin Christmas Special (S06E21)
Immortal (S06E20)
Botched Jewel Heist (S06E17)
další epizody (4)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Waiting on a Friend (S02E09)
Last Dance (S02E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
Eviscerated Post-Coital by a Six Foot Mantis (S06E11)
Collateral Damage in Gang Turf War (S06E10)
Hemlock Gin and Juice (S06E09)
další epizody (7)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Go Tell It on the Mountain (S01E10)
Bachelor Party (S01E09)
The Bangover (S01E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
The Curious Case of the Box (S05E17)
Casablankman 2 (S05E16)
The Core, the Thief, His Wife and Her Lover (S05E15)
další epizody (13)
2010 Robot Chicken (TV seriál)
Saving Private Gigli (S05E01)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Just Another Manic Kahn-Day (S13E24)
When Joseph Met Lori and Made Out with Her in the Janitor's Closet (S13E23)
Bill Gathers Moss (S13E22)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Sladkých šestnáct Taylor Stiltskinové (S01E06)
Titan Maximum (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Dear Consumer (S04E20)
Especially the Animal Keith Crofford (S04E19)
Please Do Not Notify Our Contractors (S04E18)
další epizody (10)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
The Boy Can't Help It (S13E19)
Born Again on the Fourth of July (S13E14)
další epizody (7)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Zatmění 2/2 (S03E11)
Zatmění 1/2 (S03E10)
Robot Chicken (TV seriál)
In a DVD Factory (S04E04)
They Took My Thumbs (S04E02)
Chirlaxx (S03E20)
další epizody (6)
Dr. House (TV seriál)
Nežádoucí účinky (S05E03)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
No Bobby Left Behind (S13E05)
Square-Footed Monster (S13E03)
Earthy Girls are Easy (S13E02)
další epizody (9)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Losin' the Wobble (S03E12)
Moesha Poppins (S03E10)
Celebutard Mountain (S03E09)
další epizody (7)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
Four Wave Intersection (S12E04)
The Powder Puff Boys (S12E03)
další epizody (8)
2006 Robot Chicken (TV seriál)
Lust for Puppets (S02E19)
Drippy Pony (S02E17)
Blankets in a Pig (S02E15)
další epizody (11)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Texas Panhandler (S10E13)
The Year of Washing Dangerously (S10E09)
Business Is Picking Up (S10E08)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Robot Chicken Christmas Special (S01E22)
Adultizzle Swizzle (S01E19)
The Sack (S01E18)
další epizody (11)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
Hank's on Board (S10E01)
Bobby on Track (S09E14)
další epizody (7)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Talking Shop (S08E22)
Stressed for Success (S08E19)
Après Hank, le Deluge (S08E15)
další epizody (5)
2003 Married to the Kellys (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Incredible Hank (S08E04)
New Cowboy on the Block (S08E03)
Witches of East Arlen (S07E23)
další epizody (7)
2002 Kim Possible (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Son Also Roses (S07E06)
Bad Girls, Bad Girls, Watcha Gonna Do (S07E03)
Get Your Freak Off (S07E01)
další epizody (6)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Soldier of Misfortune (S06E02)
Bobby Goes Nuts (S06E01)
Kidney Boy and Hamster Girl: A Love Story (S05E20)
další epizody (4)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
Spin the Choice (S05E04)
I Don't Want to Wait... (S05E03)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Gimme Shelter (S03E09)
1995 Home Court, The (TV seriál)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Noční dobrodružství (S02E01)
1985 Potato Head Kids (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2001 Making 'Rat Race'

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (TV film)
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)

TV seriály

2017 Robot Chicken (TV seriál)
Hey I Found Another Sock (S09E02)
Freshly Baked: The Robot Chicken Santa Claus Pot Cookie Freakout Special: Special Edition (S09E01)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
2014 Muži sobě (TV seriál)
Holy New Boss! (S03E03)
Pre-Posal (S03E01)
Franklin a Bash (TV seriál)
Honor Thy Mother (S04E07)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Weekend at PJ's (S02E10)
The New Boss (S02E03)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Jango and Rossi (S02E03)
2011 Robot Chicken (TV seriál)
The Core, the Thief, His Wife and Her Lover (S05E15)
Some Like It Hitman (S05E14)
The Departy Monster (S05E13)
další epizody (7)
2010 Robot Chicken (TV seriál)
Saving Private Gigli (S05E01)
2009 Robot Chicken (TV seriál)
I Love Her (S04E10)
But Not in That Way (S04E09)
Love, Maurice (S04E07)
další epizody (5)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Slaughterhouse on the Prairie (S03E13)
Losin' the Wobble (S03E12)
Ban on the Fun (S03E11)
další epizody (5)
2006 Robot Chicken (TV seriál)
Rodigitti (S02E08)
Cracked China (S02E07)
1987 (S02E06)
další epizody (8)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Robot Chicken Christmas Special (S01E22)
Adultizzle Swizzle (S01E19)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Muži sobě (TV seriál)
Odd Milo Out (S03E10)
Jude Awakening (S03E09)
Suburban Gibbs (S03E08)
další epizody (10)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Weekend at PJ's (S02E10)
Long Distance Tyler (S02E09)
The Gibbs-orcism (S02E08)
další epizody (10)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Super Milo (S01E10)
Inventing Milo (S01E09)
Wake and Bake (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace