Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. House přijme do ošetřování umělce ve finančních potížích, jenž maluje bizarní portréty. Jeho nediagnostikované onemocnění zkresluje jeho vnímání, ohrožuje jeho kariéru, jeho vztahy a všechno v jeho životě. Lékařský tým brzo zjistí, že v poslední době nic neprodal, a proto se účastní tří rozdílných placených klinických testů, aby byl schopen platit účty. House musí rozluštit hádanku, které z testovaných léků způsobují příslušné symptomy mužova onemocnění. Mezitím si i nadále platí soukromého detektiva Lucase Douglase, aby našel nějakou špínu na jeho tým. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan malíř trpěl podobným syndromem, jako chasník na tancovačce po několika pivech, i když tam by House odhalil příčinu trochu rychleji. Pobavení přináší soukromý detektiv, který je asi jednou postavou napříč celým seriálem, která se s Housem baví normálně a House se baví normálně s ním. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • House (Hugh Laurie) hovorí: "Toto je ako Mod Squad: nič ich nemôže zastaviť," odkazuje na The Mod Squad (od r. 1968), televízny seriál o troch deťoch v problémoch so zákonom, ktoré naverbuje policajný kapitán a učí ich využiť svoje znalosti a vzhľad na to, aby sa dostali do skupín, ktoré bežní dôstojníci nemohli. Omar Epps (Foreman) hral Linca vo filme The Mod Squad (1999) založenom na seriáli. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama