foto

Nate Torrence

  • nar. 1.12.1977 (40 let)
    Canton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zootropolis: Město zvířat
2014 Zdravím, dámy! (TV film)
2011 Nadějný rok
2010 Na tuhle nemám
2008 Dostaňte agenta Smarta
Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
Kamarádova holka
2007 Driftwood
2005 Little Athens
Průšvihář na útěku

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Brockman Turner Overdrive (S03E03)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
Weird Loners (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Just My Imagination (S11E08)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Full Boyle (S01E17)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Drive (E08)
The Wedding (E07)
Long Beach (E06)
další epizody (8)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Motorcity (TV seriál)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 2 (E20)
K&R: Part 1 (E19)
další epizody (9)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
Nevada Day: Part 2 (E08)
další epizody (10)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mlíko (S01E21)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Mateřství (S01E04)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
The Mullets (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vše pro naši zem (S04E02)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace