foto

Laurence Mason

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Laurence Mason sa narodil v Bronxe, v New Yorku. Po tom, čo bol naverbovaný do detského divadla All Children's Theatre stvárnil množstvo muzikálových postáv na Broadwayi. V jeho ranom veku prekvitala jeho láska k umeniu a tak sa zapísal do svetoznámej Performing Arts High School (FAME) v New Yorku, kde študoval po boku známych hercov a herečiek ako napr. Jennifer Aniston.

Po ukončení štúdia hral v inscenáciách divadla Harold Clurman či Neyerican Poets Café, objavil sa v reklamách či hip-hopových videoklipoch. Predstavil sa v niekoľkých seriáloch. Najznámejší z nich je asi PRISON BREAK: ÚTEK Z VӒZENIA, kde stvárnil väzňa menom Sammy.

Prvým celovečerným filmom, v ktorom sa predstavil bola PRAVDIVÁ ROMANCA z roku 1993 pod vedením Tonyho Scotta. Ďalej účinkoval vo filmoch VRANA (1994), ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU (2001), VEREJNÍ NEPRIATELIA (2009) a zahral si tiež osobného vodiča Matthewa McCounaugheyho v právnickej dráme OBHAJCA (2011).

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2014 Red Butterfly
2011 Obhájce
2009 Veřejní nepřátelé
2004 Fronterz
2001 A.I. Umělá inteligence
Ali
Za nepřátelskou linií
1998 Side Streets
1995 Keeper, The
Nebezpečná síť
Parallel Sons
1994 Příběhy ze života: Nadvláda drog: Příběh Eddieho Matose (TV film)
Vrána
1993 Joey Breaker
Pravdivá romance

TV seriály

2016 Chicago Med (TV seriál)
Reunion (S01E08)
Daredevil (TV seriál)
The Dark at the End of the Tunnel (S02E12)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Zákon džungle (S01E20)
Dobrá manželka (TV seriál)
Long Way Home (S03E17)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
V prachu (S03E10)
Zavřený v kóji (S03E09)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nesplacené dluhy (S01E06)
Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (8)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Smoked (S05E09)
2005 Threshold (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
A Thousand Deaths (S04E11)
String Theory (S04E09)
Cut Throat (S04E08)
další epizody (7)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
2002 První pondělí (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S07E14)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Born Bad (S04E09)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

TV pořady

1992 Hardcore TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace