foto

Juliet Mills

  • nar. 21.11.1941 (77 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Running for Grace
2014 Lucky Stiff
Láska po anglicku
1999 Jiná láska
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
1992 Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1990 Noc lišky (TV film)
1979 Cracker Factory, The (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Barnaby and Me (TV film)
That's Carry On!
1976 Druhá moc
1975 Demon, Demon (TV film)
1974 Chi sei?
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
Racek Jonathan Livingston
1972 Nebožtíci přejí lásce
1971 She Stoops to Conquer (TV film)
1970 The Challengers (TV film)
1969 Jaká to rozkošná válka!
1968 Mr. Dickens of London (TV film)
1967 Wings of Fire (TV film)
1966 Záchrana vzácného plemene
1963 Carry On Jack
Nurse on Wheels
1962 Twice Round the Daffodils
1961 No My Darling Daughter
1960 Mrs. Miniver (TV film)
1949 The History of Mr. Polly
1947 Jak vzpomínáme
Vražedné pochybnosti
1942 Moře, náš osud

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 From Here! On OUT (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Čtyři roční období (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
QB VII (TV seriál)
Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)

Dokumentární

2000 Sir John Mills' Moving Memories
1987 Biography (TV seriál)
1968 Wedding of the Doll

TV pořady

2003 World Poker Tour (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace