foto

Kamil Mikulčík

  • nar. 18.11.1977 (41 let)
    Trnava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa 18.11.1977 v Trnave ako druhý z troch bratov. Vyštudoval gymnázium, VŠMU v Bratislave (odbor herectvo) a Ekonomickú univerzitu.

Kariéru hudobníka a divadelného herca začal rozvíjať v roku 2001 svojím pôsobením v Radošínskom naivnom divadle (Jááánošííík, Generál, Hra o láske, Desatoro, Sedem hlavných hriechov, Stvorenie sveta). V tom istom roku si zahral menšiu rolu v americkom filme ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU.

V nasledujúcich rokoch účinkoval v Divadle Bolka Polívky v Brne, v trnavskom Túlavom divadle, v Bratislave na Novej scéne, v Aréne, v Divadle v Podpalubí, či v Štúdiu L+S so Stanom Dačiakom v predstavení Ja a Feuerbach.

Okrem toho pre mnoho predstavení robí hudbu a spolu s dirigentom Braňom Kostkom a herečkou Soňou Norisovou spieva v kapele Fragile. Najväčšiu popularitu mu zatiaľ priniesla postava fotografa Andreja v seriály ORDINÁCIA V RUŽOVEJ ZÁHRADE.

Tomáš "Zenitos" Doboš

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Spievankovo 5: O povolaniach
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)
Poprava (studentský film)
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2008 Matúš Čák Trenčiansky (divadelní záznam)
2007 Muzika
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
2001 Za nepřátelskou linií
1997 Piano revue (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
Sestričky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Ako uloviť boháča (E05)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Projekt Alfa (E10)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Dokumentární

2016 Richard Müller: Nepoznaný
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace