foto

Kamil Mikulčík

  • nar. 18.11.1977 (42 let)
    Trnava, Slovensko, Československo

Biografie

Narodil sa 18.11.1977 v Trnave ako druhý z troch bratov. Vyštudoval gymnázium, VŠMU v Bratislave (odbor herectvo) a Ekonomickú univerzitu.

Kariéru hudobníka a divadelného herca začal rozvíjať v roku 2001 svojím pôsobením v Radošínskom naivnom divadle (Jááánošííík, Generál, Hra o láske, Desatoro, Sedem hlavných hriechov, Stvorenie sveta). V tom istom roku si zahral menšiu rolu v americkom filme ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU.

V nasledujúcich rokoch účinkoval v Divadle Bolka Polívky v Brne, v trnavskom Túlavom divadle, v Bratislave na Novej scéne, v Aréne, v Divadle v Podpalubí, či v Štúdiu L+S so Stanom Dačiakom v predstavení Ja a Feuerbach.

Okrem toho pre mnoho predstavení robí hudbu a spolu s dirigentom Braňom Kostkom a herečkou Soňou Norisovou spieva v kapele Fragile. Najväčšiu popularitu mu zatiaľ priniesla postava fotografa Andreja v seriály ORDINÁCIA V RUŽOVEJ ZÁHRADE.

Tomáš "Zenitos" Doboš

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sviňa
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Spievankovo 5: O povolaniach
2011 Poprava (studentský film)
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2007 Muzika
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
2001 Za nepřátelskou linií

TV seriály

2020 Bola raz jedna škola (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
2018 Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Ako uloviť boháča (E05)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Projekt Alfa (E10)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Dokumentární

2016 Richard Müller: Nepoznaný

Divadelní záznam

2011 Generál (divadelní záznam)
2008 Matúš Čák Trenčiansky (divadelní záznam)
1997 Piano revue (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Slnko v sieti (TV pořad)
2017 Záhady tela (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Divadelní záznam

2019 Ako Bonnie a Clyde (divadelní záznam)
2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)