foto

Laura Niemi

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Kdo mi jde po krku
2020 Hometown Hero
To poslední, co chtěl
2017 Hometown Hero (TV film)
Lake Alice
The Lost
2015 Chronic
Linka smrti
2013 Chastity Bites
jOBS
2011 Annie Claus is Coming to Town (TV film)
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)
Trust
2007 Nebezpečný let (TV film)
1999 Born to Lose

TV seriály

2021 Tohle jsme my (TV seriál)
One Small Step... (S05E11)
2018 Liza on Demand (TV seriál)
Smile (S01E02)
Tohle jsme my (TV seriál)
Vietnam (S03E04)
Holčičky (S03E03)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Měsíční stín (S01E18)
Udělej, co se sluší (S01E11)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Justice (S06E04)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nábor (S07E09)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Shot All to Hell (S05E05)
Over the Mountain (S05E04)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Chladný jako led (S04E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank's Back in Business (S08E07)
Tráva (TV seriál)
Alosaurus zničí zámek (S08E06)
2011 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Plummer Park (E18)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Bez přetvářky (S02E07)
Mentalista (TV seriál)
Vykoupení (S02E01)
Private Practice (TV seriál)
Right Here, Right Now (S03E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyděrač (S05E01)
2006 Smith (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Firefly (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky