foto

Karel Polišenský

  • nar. 9.12.1943 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marie Terezie (TV film)
2015 Gangster Ka
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2012 Královská aféra
2009 Jménem krále
We Shoot with Love
2006 Nadměrné maličkosti: Manželé roku 2006 (TV film)
Zajatci Ďáblova chřtánu (TV film)
2005 This Is Not a Picture
2004 Clochemerle (TV film)
Olympijské příběhy (TV film)
2003 Fricasse
Nepodepsaný knoflík (TV film)
2002 Konec jedince (studentský film)
2001 Experiment (TV film)
May Day (TV film)
Requiem (TV film)
2000 Zvonící meče (TV film)
1999 Jedna vánoční (TV film)
Plunkett & Macleane
1998 Jezerní královna
1997 Doktor Munory a jiní lidé (TV film)
Mandragora
1996 Není houba jako houba (TV film)
Štěstí krále Alfonse (TV film)
1995 Venušina delta
1993 Noc rozhodnutí (TV film)
Pozvání na večeři (TV film)
Princezna Fantaghiró 3 (TV film)
Svatba upírů

TV seriály

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Opožděná vražda (E04)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2009 Expozitura (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
2001 Černí andělé (TV seriál)
May Day (E08)
Help for you (E07)
Azyl (E06)
další epizody (8)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret klade past (E23)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1980 Arabela (TV seriál)

Dokumentární

1994 Z rodu Přemyslovců (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace