Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářku Magdalenu Sodomkovou kontaktuje z vězení Tomáš Toman. Byl odsouzen k dvanácti a půl letům za zločin, o kterém tvrdí, že nespáchal. Může za to prý posudek soudního znalce přezdívaného Matematik zločinu. Sodomková se pouští do pátrání a odhaluje, že na tomto případu toho nesedí mnohem víc, než se zprvu zdálo. (Voyo)

Recenze (20)

JJ23 

všechny recenze uživatele

Ako stále 1. diel s informatívnym charakterom (pilot), predstavenie postáv a deja, ktorý vychádza zo skutočného príbehu, a to viem vždy oceniť. Mimo vyzváňacieho tónu z roku 1999 pri SMSkách mi na úvodnom diele nevadilo nič. Pekné spracovanie prítomnosť a minulosť oddelená použitím filtru "lower quality" (starý záznam). Herecké výkony sa pomaly stupňujú, "Toman a jeho rodina" s krásnym stvárnením beznádeje v tvári, síce málo vstupov s "matematikom zločinu", ale to určite príde. Popravde už dlho som sa netešil na  ďalší diel seriálu na Voyo ako teraz! (Ešte, že celý dojem nekazia nepríjemné reklamy). Určite to pozriem celé! ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč si někdo myslí, že utahaný scénář zakryje akčností kamery s vypnutým stabilizátorem a to v podstatě celý snímek? Jako že čím víc pruhů, tím víc adidas? Odsouzení nevinného člověka je samozřejmě velký průser a napsat a zfilmovat o tom příběh je jistě chvályhodné, ale díky zpracování to moc koukatelné není. Herecky nejlepší Vondráček. ()

Reklama

Newark 

všechny recenze uživatele

První díl vystavuje děj a ukazuje, jak se seriál bude vyvíjet, nedivím se, že se někomu netrefil do noty. Mně se první díl moc líbil a byl jsem zvědavý, jak to bude pokračovat dál ... PS. Myslím si, že lidé, kteří dávají odpad sledují americké komedie a Barbie dali 5 hvězdiček. Pak snižují hodnotu tohoto kousku, který byl super. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto případě šlo z mé strany o dva nestabilní kousky. Nestabilní proto, jelikož jsem pociťoval silnou nejistotu, jak se mám k první epizodě postavit. Chvílemi jsem měl pocit, že to není tak špatné a snad bych mohl přihodit i třetí pěticípou, chvílemi to v soukolí zaskřípalo tak, že se mi i ty dvě zdály být příliš štědré; no, málem se ze mě stal schizofrenik. Pilotní díly seriálů hodnotím zpravidla třemi hvězdičkami, ale tentokrát jsem musel jít o stupínek níž, protože mi start přišel tak trochu mdlý. Vážně běhají investigativní novináři mezi lidmi se složkami nadepsanými tak, že si lze téma reportáže přečíst i z padesáti metrů? / Poučení: Rvi se jen na otevřených prostranstvích. ()

brecht98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nepříliš povedeném Voyo Originálu Vědma si na téhle minisérii jistě spravím chuť. První epizoda skvělá, v poslední době se mi herectví Lucie Štěpánkové líbí více a více. Nezaostává ani zbytek hereckého obsazení, a po delší době jsem velmi rád zase viděl Zuzanu Bydžovskou. Za mě zatím spokojenost a snad to s dalšími dvěma díly nespadne. Ale vzhledem k tomu, že to režíroval Peter Bebjak, tam doufám ve zdárné dotažení do konce. 9/10 ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama