foto

Ray Moyer

  • nar. 21.2.1898
    Santa Barbara, California, USA
  • zem. 6.2.1986 (87 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1973 Cahill, U. S. marshal - set dekoratér
Pat Garrett a Billy Kid - set dekoratér
Vlakoví lupiči - set dekoratér
1972 Buck a kazatel - set dekoratér
Juez de la soga, El
1971 Strážce zákona - set dekoratér
Velký Jake - set dekoratér
1970 Hlava 22 - set dekoratér
John Chisum - set dekoratér
1969 Maršál - set dekoratér
1968 5 Card Stud - set dekoratér
Podivný pár - set dekoratér
Up Tight! - set dekoratér
Will Penny - set dekoratér
Zelené barety - set dekoratér
1967 Red Tomahawk - set dekoratér
Válečný vůz - set dekoratér
1966 El Dorado - set dekoratér
Paradise, Hawaiian Style - set dekoratér
Picture Mommy Dead - set dekoratér
1965 Apačové - set dekoratér
Black Spurs - set dekoratér
Láska na třetí - set dekoratér
Největší příběh všech dob - set dekoratér
Synové Katie Elderové - set dekoratér
1964 Dobrý soused Sam - set dekoratér
Patsy - set dekoratér
Roztržitý sanitář - set dekoratér
1963 Kleopatra - set dekoratér
1962 Octavius and Me (TV film) - set dekoratér
1961 Blueprint for Robbery - set dekoratér
Love in a Goldfish Bowl - set dekoratér
Plná kapsa zázraků - set dekoratér
Snídaně u Tiffanyho - set dekoratér
1960 G.I. Blues - set dekoratér
1959 Destination Space (TV film) - set dekoratér
Don't Give Up the Ship - set dekoratér
Poslední vlak z Gun Hillu - set dekoratér
The Trap - set dekoratér
1958 As Young as We Are - set dekoratér
Pirát - set dekoratér
1957 Delikátní delikvent - set dekoratér
Funny Face - set dekoratér
Loving You - set dekoratér
The Buster Keaton Story - set dekoratér
The Sad Sack - set dekoratér
1956 Desatero přikázání - set dekoratér
Pardners - set dekoratér
1954 3 Ring Circus - set dekoratér
Není dřevo jako dřevo - set dekoratér
Okno do dvora - set dekoratér
Red Garters - set dekoratér
Sabrina - set dekoratér
1953 Houdini - set dekoratér
Stalag 17 - set dekoratér
The Caddy - set dekoratér
The Stars Are Singing - set dekoratér
Those Redheads from Seattle - set dekoratér
Tropic Zone - set dekoratér
1952 Just for You - set dekoratér
Největší představení na světě - set dekoratér
Son of Paleface - set dekoratér
The Rose Bowl Story - set dekoratér
The Savage - set dekoratér
1951 Dear Brat - set dekoratér
Eso v rukávu - set dekoratér
Red Mountain - set dekoratér
That's My Boy - set dekoratér
The Mating Season - set dekoratér
1950 Branded - set dekoratér
Captain Carey, U.S.A. - set dekoratér
Mr. Music - set dekoratér
No Man of Her Own - set dekoratér
Sunset Blvd. - set dekoratér
Union Station - set dekoratér
1949 Bride of Vengeance - set dekoratér
Samson & Dalila - set dekoratér
Song of Surrender - set dekoratér
The Great Gatsby - set dekoratér
1948 Beyond Glory - set dekoratér
Catalina Interlude - set dekoratér
Night Has a Thousand Eyes - set dekoratér
Sealed Verdict - set dekoratér
1947 Cesta ke hvězdám - set dekoratér
Kalifornie - set dekoratér
Ladies' Man - set dekoratér
Road to Rio - set dekoratér
1945 Bring on the Girls - set dekoratér
Hold That Blonde! - set dekoratér
Kitty - set dekoratér
Masquerade in Mexico - set dekoratér
Milostné dopisy - set dekoratér
1944 And the Angels Sing - set dekoratér
Here Come the Waves - set dekoratér
I Love a Soldier - set dekoratér
Lady in the Dark - set dekoratér
Our Hearts Were Young and Gay - set dekoratér
Standing Room Only - set dekoratér
Till We Meet Again - set dekoratér
1943 China - set dekoratér
Dixie - set dekoratér
Happy Go Lucky - set dekoratér
Henry Aldrich Gets Glamour - set dekoratér
Let's Face It - set dekoratér
1942 Holiday Inn - set dekoratér
1933 Counsellor at Law - set dekoratér
King Kong - set dekoratér
Malé ženy - set dekoratér
Morning Glory - set dekoratér
1932 Rozvodová záležitost - set dekoratér
1931 Alexander Hamilton - set dekoratér
Malý Cézar - set dekoratér
1930 Patrola - set dekoratér
1929 Drag - set dekoratér
The Divine Lady - set dekoratér
The Squall - set dekoratér
Weary River - set dekoratér
1928 Harold Teen - set dekoratér
Ladies' Night in a Turkish Bath - set dekoratér
Yellow Lily - set dekoratér
1927 Chicago - set dekoratér

TV seriály

1967 Captain Nice (TV seriál) - set dekoratér
The High Chaparral (TV seriál) - set dekoratér
1959 The Betty Hutton Show (TV seriál) - set dekoratér
The Rebel (TV seriál) - set dekoratér
1957 Sally (TV seriál) - set dekoratér
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál) - set dekoratér

TV pořady

1967 The 39th Annual Academy Awards (TV pořad) - set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

1971 Indomables, Los

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky