foto

Chris Lowell

  • nar. 17.10.1984 (36 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Chris Lowell se narodil v Atlantě ve státě Georgia. Zde chodil do slavné Atlantské mezinárodní školy, kde se začal zajímat o herectví a divadlo. V současné době studuje na Univerzitě v Jižní kalifornii, kde si ho všimli už v prvním ročníku,v té době se věnoval i plážovému volejbalu.

V roce 2003 byl po konkurzu dosazen do seriálu LIFE AS WE KNOW IT, kde hrál Jonathana Fieldse, seriál byl po 13 epizodách zrušen. Poté byl obsazen do seriálu VERONICA MARS. Jeho nejznámější role byla v Americe oblíbeném PRIVATE PRACTICE, kde si zahrál recepčního a poté porodního asistenta Williama "Della" Parkera, kde ho nechali na konci třetí serie zemřít.

Chris Lowell je také zpěvákem v akustické kapele Two Shots for Poe.

Jana "janikovajeny" J.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Breaking News In Yuba County
2020 Nadějná mladá žena
2016 Chronicky metropolitní
Katie se loučí
Známá neznámá
2014 Veronica Marsová
2013 Brightest Star
Láska a čest
2011 Černobílý svět
2009 Lítám v tom
2007 Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice (TV film)
You Are Here
Zkouška z dospělosti

TV seriály

2019 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Bál libertinů (S03E09)
Jeď pořád dál (S03E08)
další epizody (9)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Rosalie (S02E09)
Hodné dvojče (S02E08)
další epizody (10)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Naživo před publikem (S01E07)
další epizody (6)
Exprezident Graves (TV seriál)
Spark Meet Gasoline (S02E10)
Not All Who Wander Are Lost (S02E09)
They Die Happier (S02E08)
další epizody (10)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
TV Is the Shepard (S01E08)
další epizody (9)
2014 Enlisted (TV seriál)
Play It Again, Dick (TV seriál)
2010 Private Practice (TV seriál)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
In the Name of Love (S03E22)
War (S03E21)
další epizody (9)
2009 Private Practice (TV seriál)
Blowups (S03E10)
Sins of the Father (S03E08)
Pushing the Limits (S03E04)
další epizody (16)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
Know When to Fold (S02E09)
Crime and Punishment (S02E08)
další epizody (9)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
In Which Sam Gets Taken for a Ride (S01E07)
další epizody (9)
Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
další epizody (6)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
O hříších a lidech (S03E07)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
další epizody (5)
2004 Life As We Know It (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Beside Still Waters

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Beside Still Waters

Host

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky