foto

Chris Lowell

  • nar. 17.10.1984 (34 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Chris Lowell se narodil v Atlantě ve státě Georgia. Zde chodil do slavné Atlantské mezinárodní školy, kde se začal zajímat o herectví a divadlo. V současné době studuje na Univerzitě v Jižní kalifornii, kde si ho všimli už v prvním ročníku,v té době se věnoval i plážovému volejbalu.

V roce 2003 byl po konkurzu dosazen do seriálu LIFE AS WE KNOW IT, kde hrál Jonathana Fieldse, seriál byl po 13 epizodách zrušen. Poté byl obsazen do seriálu VERONICA MARS. Jeho nejznámější role byla v Americe oblíbeném PRIVATE PRACTICE, kde si zahrál recepčního a poté porodního asistenta Williama "Della" Parkera, kde ho nechali na konci třetí serie zemřít.

Chris Lowell je také zpěvákem v akustické kapele Two Shots for Poe.

Jana "janikovajeny" J.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chronicky metropolitní
Katie se loučí
Známá neznámá
2014 Veronica Marsová
2013 Brightest Star
Láska a čest
2011 Černobílý svět
2009 Lítám v tom
2007 You Are Here
Zkouška z dospělosti

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
Rosalie (S02E09)
The Good Twin (S02E08)
další epizody (10)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Live Studio Audience (S01E07)
další epizody (6)
Exprezident Graves (TV seriál)
Spark Meet Gasoline (S02E10)
Not All Who Wander Are Lost (S02E09)
They Die Happier (S02E08)
další epizody (10)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
TV Is the Shepard (S01E08)
další epizody (9)
2014 Enlisted (TV seriál)
Play It Again, Dick (TV seriál)
2010 Private Practice (TV seriál)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
In the Name of Love (S03E22)
War (S03E21)
další epizody (9)
2009 Private Practice (TV seriál)
Blowups (S03E10)
Sins of the Father (S03E08)
Pushing the Limits (S03E04)
další epizody (16)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
Know When to Fold (S02E09)
Crime and Punishment (S02E08)
další epizody (9)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
In Which Sam Gets Taken for a Ride (S01E07)
další epizody (9)
Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
další epizody (6)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
O hříších a lidech (S03E07)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
další epizody (5)
2004 Life As We Know It (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Beside Still Waters

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Beside Still Waters

Host

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace