Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Replikátorka Sam zabije vládce soustavy Ti a další vládce soustavy. Má v plánu být velice mocná. Tak vyšle skupinu replikátorů, kteří se dostanou na loď, kde je Sam, Daniel, Teal'c a Bra'tac. Při pokusu o útěk transportuje Daniela na svojí loď. Sam, Teal'c a Bra'tac se vrací na SGC. Bra'tac a Teal'c se vydají zmobilizovat jaffské jednotky odporu. Chtějí, aby společně bojovali proti replikátorům. Sam je transportována na Thorovu loď. Spolu se snaží zjistit, jak porazit Sam a ostatní replikátory. Repliktároská Sam věžní Daniela, chce od něj informace. Je schopna mu kvůli tomu vlézt do hlavy. (Varan)

(více)

Recenze (11)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Říkal jste, že máme problém. Ne, že jsme v galaktickém průšvihu." Veškerá sranda končí, teď jde opravdu do tuhého. Replikátoři decimují goauldské řady, SGC plánuje s tím zkusit něco udělat a jaffové se obávají, aby si při úspěchu goauldi nepřisvojili zásluhy. Takže roztáčíme pořádně rychlý kolotoč událostí a je to jízda. "Musíme jednat bratře. Protože jinak žádné z našich dětí nepozná budoucnost. O svobodě ani nemluvě." Když zapomenu na to, že jaffský přístup je trošičku sobecký, tak je to jeden z nejlepších dílů celého seríálu. A Oneillovo vydrbávání s Baalem nemá chybu :) ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E15 ⤶ Replikátorská Sam se objeví v naší Galaxii a útočí na Goa'uldy. Mega průser. Překazila velký plán Jaffů a Tok'rů v boje proti Goa'uldů, unesla Daniela, získává tajemství z jeho podvědomí a vše jde do háje. Je na čase začít hrát vabank. Je potřeba ovládnout a ubránit posvátný chrám na Dakaře s nejmocnější zbraní v Galaxii. Zatím se Sam s Thorem snaží vyvinout novou zbraň proti replikátorům. Ba'ala drtí replikátoři a chce uzavřít spojenectví s Tauri a zradit Anubise. Epicky rozjetý konec série. ⤷ E17 ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť dvojdielu o defenitívnej bitke proti Replikátorom. Zatiaľ sa viac pracuje na zbrani, než bojuje, prípadne dohadujú spojenectvá znepriateľených strán (?). Ani dobitie Dakkary Jaffmi nie je ukázané. Ale inak fajn, má to tempo, občas hlášky a cítiť akčnú predzvezť dovŕšujúcej časti dvojdielu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Když letí svobodní jaffové k Dakaře, je záběr v hypeprostoru na dvě lodě (a zároveň je použit starší záběr z epizody V hadím hnízdě, 1998), ale při vystoupení z hypeprostoru jsou už lodě tři (a zároveň jde opět o sekvenci ze staršího dílu, a to Exodus, 2001). (Guilemot)

Reklama

Reklama