foto

Martin Janouš

  • nar. 10.1.1968 (50 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
Rodinný film
2013 Příběh kmotra
2000 Vše pro firmu (divadelní záznam)
1999 Hlava Medúzy (divadelní záznam)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1990 Pějme píseň dohola

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Na jezeře (S02E36)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Na vodě (TV seriál)
Na suchu (E05)
Atentát (TV seriál)
Síla myšlenky (E17)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Skořápkáři (S04E16)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Adam zpíval Radce (S01E01)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S03E80)
Nepřestal jsem tě milovat (S03E69)
Jste ženatý? (S03E45)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
Mrtvý muž letí (S01E08)
Rubínová svatba (S01E07)
další epizody (6)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Omyl krále Šalamouna (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace