foto

Stuart Pankin

  • nar. 8.4.1946 (74 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Christmas
2015 The Binding
The Biz (TV film)
2013 Co si přeji k Vánocům
2011 Hopelessly in June
The Artist
2008 A Woman in the West
Public Interest
2007 Vánoční štěstí (TV film)
2004 Zenon: Z3 (TV film)
Šílenej biják (TV film)
2002 Now You Know
2001 D4G
Osudu neutečeš (TV film)
Zenon: Návrat na Zemi (TV film)
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Uncle Gus in: For the Love of Monkeys (TV film)
Vyrovnání účtů
Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
Vánoční převrat (TV film)
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
Ta zatracená kočka
1996 Striptýz
Velký tyran
1995 Kongo
Napoleon
Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1994 Beanstalk
Father and Scout (TV film)
Mlčení šunek
Poslední velký bojovník
Zbožňuju trable
1993 Betrayal of the Dove
1992 Tulák
1991 Oživlá panenka
Život pod psa
1990 Arachnofobie
1989 Jasnozřivý
That's Adequate
1987 Different Affair, A (TV film)
Love at Stake
Osudová přitažlivost
1986 The Dirt Bike Kid
1984 Irreconcilable Differences
1981 Earthbound
Oko za oko
The Brady Girls Get Married (TV film)
1980 Hangár 18
The Hollywood Knights
Valentine Magic on Love Island (TV film)
1979 Scavenger Hunt
1977 San Pedro Bums, The (TV film)

TV seriály

2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nic není jisté (S08E16)
2009 Splatter (TV seriál)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Koleda koleda (S03E07)
2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The Korean Bookie (S05E09)
The Ski Lift (S05E08)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
The End of the Innocence: Part 2 (S04E24)
How This Happened (S04E22)
1999 Akce (TV seriál)
Batman budoucnosti (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Strýček Phil se vrací do školy (S07E14)
1998 For Your Love (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Koně se také jedí (S02E02)
Dharma & Greg (TV seriál)
Turn, Turn, Turn (S02E03)
1997 Život s Louiem (TV seriál)
The Undergraduate (S03E05)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
Roofless People (S02E04)
1994 Batman (TV seriál)
Make 'Em Laugh (S03E07)
Dinosaurové (TV seriál)
Georgie Must Die! (S04E14)
V hlubokém lese (S04E13)
Pracující dívka (S04E12)
další epizody (14)
1993 Animáci (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Klipy ze života dinosaurů II (S03E22)
Charleen a její úžasné lidské bytosti (S03E21)
Nejsme sami (S03E20)
další epizody (12)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Víkend v divočině (S03E10)
A přece se točí (S03E09)
Rodičovské oprávnění (S03E08)
další epizody (21)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Jak to myslel předák Harrys (S02E13)
Den ledniček (S02E12)
Pomíchaná vajíčka (S02E11)
další epizody (18)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
1986 The Golden Girls (TV seriál)
Vacation (S02E08)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1982 No Soap, Radio (TV seriál)
Not Necessarily the News (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)

Dokumentární

2003 Misadventures in 3D
1999 Encounter in the Thrid Dimension

Host

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky