Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Kvalitu tohohle filmu asi určuje jak pohlaví hodnotitele, tak i věk ve kterém ho vidí poprvé. Řekněme, že mojí domovskou planetou nebyla ani tak Venuše jako spíš Mars a když jsem Demi nahoře bez viděl poprvé, bylo mi velmi velmi velmi málo. Tak málo, že jsem si ten pohled uchoval v paměti navždy. 1(0)(0) % ()

Arx 

všechny recenze uživatele

V podstatě kultovní film. Řekl bych, že je skutečně málo lidí, co tenhle film ještě neviděli, ale co nadělat, když je to prostě neuvěřitelná nuda. Herecké výkony neoslní a musím se přiznat, že ty dvě hvězdičky dávám hlavně kvůli Demi Moore, která je tady neuvěřitelně sexy jako nikdy předtím. Bez Demi Morre by ale tohle byl naprostej odpad. Docela škoda.. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, ako na zéeške jeden blbeček nejakým zázrakom v tom veku vydržal čučať do bedne až do nekresťanskej polnoci a potom sa nám v pondelok na dvore chválil tým, že videl kozy Kate Winslet. Druhý raz však naša parta skoro-adolescentných masturbáciou posadnutých žiačikov z valala nenechala nič náhode a na jeden piatok sme sa dohodli zapnúť o desiatej Markízu a mrknúť sa na toten Striptíz. Ja som to mal obzvlášť ťažké - so starou telkou, ktorá poslúchala len na buchnutie a bez ovládača som sedel priamo pred obrazovkou a bez zvuku som naslúchal, či ma niekto nenačape pri ukájaní sa... vlastnou predstavivosťou. A rafinovanosťou, of course. Nostalgiu nezmazali ani Demine muskulatúrne krivky, škaredé vemä a mužatkovský fejs, avšak Burt Reynolds bez bajúzikov, to bolo už v tej dobe hrubé znesvätenie. Ale príjemné spomienky ostali, zápletku nik neriešil a už o týždeň sa dostalo na víťazoslávne "hele, bobr!" v podobe ostrej "pecky" Slunce, seno, erotika. :))) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho být romantická komedie ve stylu Pretty Woman, jen s trochu jiným zaměstnáním hlavní hrdinky. Mohl z toho být politický thriler ve stylu Klute, jen s trochu jiným zaměstnáním hlavní hrdinky. Nebo z toho mohla být černohumorná komedie ve stylu One Night at McCool's, jen s trochu jiným zaměstnáním hlavní hrdinky. Andrew Bergman si vyhrnul rukávy, použil všechny tři nápady a natočil bezžánrovou břečku která je tak pitomá, až to tříská dveřma. Na komedii je to moc temné, na kriminálku se to nebere vážně a za politický thriller by to označili jenom fanatičtí odpůrci Republikánů. Demi Moore to tady sekne, jenže to se dá říct o prakticky o všech jejích filmech z osmdesátek a devadesátek. Tohle je zbytečný film, jehož pověst zdaleka přesahuje jeho kvality. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nečíst před sledováním filmu všechny ty uštěpačné komentáře, byl by to patrně kandidát na odpad. Ale i tak mě ta scénáristická a režijní bezradnost docela zaskočila. Producenti museli být raněni slepotou...Odpustil bych naprostou absenci humoru a napětí, ale že je možné natočit tak asexuální příběh z prostředí striptýzového baru, to je svým způsobem fascinující. Demi Moore sice nehraje skvěle, ale odvádí svůj standart, což se o všech učinkujících říct nedá. Celkový dojem 20 %. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Film byl na poslední chvíli upravován, když se obecenstvo na ukázkovém promítání smálo u špatných částí. (HappySmile)
  • Demi Moore za svou roli dostala 12 milionů dolarů, což byla tehdy pro herečku rekordní částka. (HappySmile)
  • Dceru Demi Moore hraje její skutečná dcera Rumer Willis (zároveň dcera Bruce Willise). (marcek)

Reklama

Reklama