foto

Benedict Wong

  • nar. 3.6.1971 (48 let)
    Eccles, Greater Manchester, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

British Independent Film Awards

Herecká filmografie

Filmy

2019 Avengers: Endgame
Blíženec
Lady and the Tramp
The Personal History of David Copperfield
2018 Annihilation
Avengers: Infinity War
Monster Challenge
2017 Blade Runner 2049 - 2036: Nexus Dawn
2016 Doctor Strange
Doctor Strange - bonusový prodloužený IMAX trailer
2015 Marťan
Narcopolis
2013 Crazy Joe
Kick-Ass 2
2012 Prometheus
2011 Dans La Lumiere
Johnny English se vrací
2010 Smrt v Šanghaji
Wan zhong lang
2009 Moon
2008 Largo Winch
2007 Frankenstein (TV film)
Grow Your Own
Life:XP
Sunshine
2005 Tristram Shandy
Za jasného dne
2003 Kód 46
2002 Špína Londýna
2001 Kiss Kiss (Bang Bang)
Spy Game
Vtip (TV film)
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1997 Breakout (TV film)
Supply & Demand (TV film)
1995 Noční hlídka (TV film)

TV seriály

2019 Deadly Class (TV seriál)
Sink With California (E10)
Kids of the Black Hole (E09)
The Clampdown (E08)
další epizody (9)
2018 Deadly Class (TV seriál)
Reagan Youth (E01)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Impossible Planet (E02)
2016 Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Heirs (S02E09)
Whitehorse (S02E08)
další epizody (10)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Hated in the Nation (S03E06)
2014 Marco Polo (TV seriál)
The Heavenly and Primal (S01E10)
Prisoners (S01E09)
Rendering (S01E08)
další epizody (10)
Prey (TV seriál)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Inside Mans (S01E04)
Dead Mans (S01E03)
Bad Mans (S01E02)
další epizody (4)
2012 Law & Order: UK (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
2011 Top Boy (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
World Leader Pretend (S02E10)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
ID (S04E01)
Ajťáci (TV seriál)
Na slovíčko (S04E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S09E04)
2007 Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2003 State of Play (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
Look Around You (TV seriál)
Tlc (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace