foto

Zdeněk Velen

  • nar. 25.5.1974 (43 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poslední z Aporveru
2008 Pohádkové počasí (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
1999 Specialita šéfkuchaře (TV film)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nabídka, která se neodmítá (S02E03)
Vyšší level (S01E34)
2007 Trapasy (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2006 Letiště (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2002 Večery Analogonu (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jan Hus - Cesta bez návratu (TV film)

TV pořady

2017 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2001 Cesta na stříbrné plátno (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace