foto

Zdeněk Velen

  • nar. 25.5.1974 (44 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poslední z Aporveru
2016 Anděl Páně 2
2008 Pohádkové počasí (TV film)
1999 Specialita šéfkuchaře (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Rovnou do ráje (S02E46)
Specialisté (TV seriál)
Konec jedné kariéry (S02E22)
2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Sestřička (S02E04)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nabídka, která se neodmítá (S02E03)
Vyšší level (S01E34)
2007 Trapasy (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2006 Letiště (TV seriál)
2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Přízrak (E02)
Redakce (TV seriál)
2002 Večery Analogonu (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vratislav Effenberger aneb Lov na černého žraloka
2015 Jan Hus - Cesta bez návratu (TV film)

TV pořady

2017 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2001 Cesta na stříbrné plátno (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace