Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rybník v lese, v něm auto s mrtvou ženou. Jenže je zřejmé, že nešlo o nehodu. Ženu někdo zabil a tělo v autě do rybníka dovezl. Pátrání vede hned k několika podezřelým a motivům. Zach je v plném nasazení. Věří, že našel způsob, který mu pomůže vyřešit jeho osobní problém. Nevšimne si ale, že pokazil Alicin poslední pokus o záchranu vztahu. A že tak ztrácí i kamaráda. Když ale Rydlo vyjádří Zachovi nedůvěru, Zdeněk se za Zacha postaví. (prima+)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi příběh by snad ušel, ale ty vztahové věci jsou naprosto trapné, to snad není ani na úrovni Ordinace. Hádek se chová jak vztahový debil, Nováková se snaží, Adamczyk hraje hodného kámoše, který doufá, Krausová hraje vrbu a Tomsa je furt naštvaný na Hádka, přičemž už vlastně ani neví proč. Doprčič, vztahy dejte do kytek a radši pátrejte. Čím dál větší zklamání. PS: druhá hvězdička za maniakálního pachatele a totálního magora :-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nič, tak okolo Adamczykovych úst Tálesovu kružnicu nenarysujete, skôr Pytagorov trojuholník, pretože tie herecké polohy sú už ako pred porážkou. No a tie krimi prípady začínajú už stáť za starú bačkoru. Tým samozrejme nemyslím Sandru Novákovú. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No  mohlo  to  být  lepší .  Ovšem  ten  trojůhelník  , myslím ,  není  u  konce . Ovšem  Kulovaná  dobrej  výraz ,   když  dorazili  klucííí  na  místo  nálezu  těla . ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama