Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haně se udělá špatně a skončí v nemocnici. Janek domluví, že jí udělají okamžitě katetrizaci, na kterou by jinak musela čekat. Běta vyrobí čaj podle starého Popelkova receptu. Týna a Julie se rozhodnou, že budou takový čaj vyrábět. Ale nápadu se ujme Sylva a chce, aby se Vilda stal investorem. Když to odmítne, vyspí se se Štěpánem. Týna ani Vilda se to nedozvědí a Vilda peníze nakonec Sylvě půjčí. A Franta přinese Kratinovi svůj a Štěpánův vlas. Chce, aby je Kratina zavezl do města do genetické laboratoře. Aby byl výsledek pozitivní, musí dát Kratina místo Frantova vlasu svůj. Výsledek je pak skutečně pozitivní a Franta je spokojený ve své nevědomosti. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Typický spotřební materiál, nepříliš horší než už tak velmi špatná výplň televizního vysílání s názvem ulice a tomu mnoho podobných. K plnému znechucení mi jeden díl bohatě stačil. Hodnocení odpad by nebylo úplně fér, přesto je jedna hvězda přece jen poněkud shovívavá. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální překupník, který netvoří žádné hodnoty a jen šmelí, dnes opět dokázal, že peníze jsou moc. Za peníze vyřešil problém s narozeninami, v nemocnici (nelze si nevzpomenout na "kulichy"), kámošovi koupil pivovar, aby ten z něj vytuneloval dva melouny. Dobrý nápad je také děkovat někomu ve 2 ráno. Zajímalo by mě, co všichni dělají, když vlastně vůbec nic nedělají. Tátův geniální čaj z neskutečně dobré vody ale prý bude propadák. No nevím, stačí přece udělat jezírko, nějaký základní filtr a peníze se sypou samy, ne. Jinak katetrizace je způsob vyšetření, takže když paní vyšetříme, bude za pár dnů zdravá... Totální hovadina! Počet cizích nepozorovaně vyslechnutých hovorů: 1 (+3 částečně). ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama