foto

Christopher Evan Welch

  • nar. 28.9.1965
    Fort Belvoir, Virginia, USA
  • zem. 2.12.2013 (48 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Admission
Back Beyond
2012 Mistr
2009 Užívej si, co to jde
2008 Co se vlastně stalo
Synecdoche, New York
Vicky Cristina Barcelona
2006 Kauza CIA
Skandál
2005 Tlumočnice
Válka světů
2004 Keane
Marie a Bruce
Stepfordské paničky
2000 Chinese Coffee
Hamlet (TV film)

TV seriály

2014 Silicon Valley (TV seriál)
Test v praxi (S01E07)
Externí konzultant (S01E06)
Střet zájmů (S01E05)
další epizody (7)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Child Predator (S01E03)
2010 Gravity (TV seriál)
Rubicon (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pochybnosti (S01E18)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Školní sestra (S01E04)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Vítej v klubu (S06E02)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
911 (S07E03)
2003 Whoopi (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Schizofrenici (S02E13)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Remorse (S01E20)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
History of the World (S01E08)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace