foto

Roman Poláčik

  • nar. 20.7.1988 (31 let)
    Trstená, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Roboto
Šťastný nový rok
2018 Tlumočník
Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
Padla tma
2016 Potkany (divadelní záznam)
2015 Balada o Šimonovi a Tereze (studentský film)
Nirria (amatérský film)
Prvá operácia
2014 Děti
L.S.D. (studentský film)
Noc v hotelu, pokoj č. 306 (studentský film)
Slovensko 2.0
2013 Parazit (divadelní záznam)
2012 Konfident
Room 4024
2010 Filmoviedky: Výstrel navyše (TV film)
Praví chlapi (studentský film)

TV seriály

2018 Fara 2 (TV seriál)
Oteckovia (TV seriál)
Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Vlci (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2017 Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (E04)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
další epizody (9)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Doktori (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
2013 Klan (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Zlodeji detí (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Sladká smrť (S02E08)
2011 Fara (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Miluje nemiluje (E02)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace