foto

Roman Poláčik

  • nar. 20.7.1988 (32 let)
    Trstená, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Roboto
2019 Marie Terezie II (TV film)
Šťastný nový rok
2018 Tlumočník
2017 Padla tma
2015 Balada o Šimonovi a Tereze (studentský film)
Nirria (amatérský film)
Prvá operácia
2014 Děti
L.S.D. (studentský film)
Noc v hotelu, pokoj č. 306 (studentský film)
Slovensko 2.0
2013 Temná noc (studentský film)
2012 Konfident
Room 4024
2010 Filmoviedky: Výstrel navyše (TV film)
Praví chlapi (studentský film)

TV seriály

2020 Bola raz jedna škola (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Brigáda vs. svadba (E06)
2018 Fara 2 (TV seriál)
Oteckovia (TV seriál)
Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Vlci (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2017 Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (E04)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
další epizody (9)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2015 Divocí koně (TV seriál)
2014 Doktori (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
2013 Klan (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Zlodeji detí (TV seriál)
2012 Bouřlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Sladká smrť (S02E08)
2011 Fara (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Miluje nemiluje (E02)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2016 Potkany (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)