foto

Riz Ahmed

  • nar. 1.12.1982 (35 let)
    Wembley, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Sisters Brothers
Violent Talent
2016 City of Tiny Lights
Jason Bourne
Rogue One: Star Wars Story
Una
2014 Slídil
2013 Uzavřený kruh
2012 Ill Manors
Váhavý fundamentalista
2011 Černé zlato
Trishna
2010 Centurion
Čtyři lvi
2007 Britz (TV film)
2006 Banglatown Banquet (TV film)
Berry's Way (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)

TV seriály

2017 Girls (TV seriál)
The Bounce (S06E07)
All I Ever Wanted (S06E01)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (8)
The OA (TV seriál)
Invisible Self (E08)
Empire of Light (E07)
Paradise (E05)
další epizody (4)
2011 Fades, The (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Dead Set (TV seriál)
Wired (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cesta na Guantánamo

TV pořady

2017 23rd Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Daytimer

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Daytimer
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace