foto

Jan Krafka

  • nar. 15.11.1964 (54 let)
    Nový Jičín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Královská aféra
Šťastný smolař (TV film)
2007 Hodina klavíru (TV film)
Tři životy (TV film)
2004 Milenci a vrazi
1993 Anička s lískovými oříšky (TV film)
1985 Robotóza (TV film)

TV seriály

2018 Přijela pouť (TV seriál)
Svatba (E05)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Fajn víkend (S01E05)
Kapitán Exner (TV seriál)
Denár v dívčí dlani - 2. část (E06)
Denár v dívčí dlani - 1. část (E05)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Rodinné hodnoty (S02E06)
2015 Atentát (TV seriál)
Mezi nácky (E03)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
2014 České století (TV seriál)
Poslední hurá (1989) (E08)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Cizí kluk (S06E09)
1975 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau se vrací (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace