foto

Roberto Orci

  • nar. 20.7.1973 (45 let)
    Mexico City, Federální distrikt, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (15)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The 28th Amendment
2019 Van Helsing
2016 Star Trek: Do neznáma
2014 Amazing Spider-Man 2
Secret Cabinet (TV film)
2013 Star Trek: Do temnoty
2012 Lidé jako my
2011 Kovbojové a vetřelci
2009 Star Trek
Transformers: Pomsta poražených
2007 Transformers
2006 Mission: Impossible III
2005 Legenda o Zorrovi
Ostrov
2004 The Secret Service (TV film)

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Tomorrow (S04E12)
The Way of the Gun (S04E11)
Insatiable (S04E10)
další epizody (12)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Delaware (S03E17)
Dawn's Early Light (S03E16)
další epizody (10)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
The Art of War (S03E07)
This Red Lady from Caribee (S03E06)
další epizody (12)
2014 Matador (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Akeda (S02E11)
Opus magnum (S02E10)
Máma (S02E09)
další epizody (14)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Golem (S01E10)
Útočiště (S01E09)
Nekromant (S01E08)
další epizody (10)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vězeň na útěku (S01E04)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
S pouty na rukou (S01E11)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Stará historie (S01E02)
Útržky minulosti (S01E01)
2003 Alias (TV seriál)
Dědictví (S03E02)
Nezávislý agent (S02E15)
Dvojitý agent (S02E14)
2002 Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Záchrana (S02E06)
Šifra (S02E03)
další epizody (5)
2001 Alias (TV seriál)
Barvoslepý (S01E07)
Rovnováha sil (S01E03)
2000 Všeuměl (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Bohabojné dítě (S05E12)
1995 Herkules (TV seriál)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Epizoda 25 (S09E25)
Epizoda 24 (S09E24)
Ho'okahi no la o ka malihini (S09E23)
další epizody (15)
2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pio ke kukui, po'ele ka hale (S09E10)
Mai ka po mai ka 'oia'i'o (S09E09)
Lele pu na manu like (S09E08)
další epizody (23)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pomsta přichází z moře (S08E25)
Vánoční loupež (S08E11)
Budoucnost je minulost (S08E10)
další epizody (26)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Výměna (S07E11)
Břemeno (S07E10)
Dva dny v listopadu (S07E09)
další epizody (26)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Drsný sport (S06E10)
Šaráda (S06E09)
Podfukář (S06E08)
další epizody (26)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Riskantní čin (S05E09)
Životní pojistka (S05E08)
Co kdyby (S05E07)
další epizody (20)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Upomínka (S04E11)
Cti otce svého (S04E10)
Šťastné díkůvzdání (S04E09)
další epizody (24)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
Svoboda (S05E12)
Chlapec musí žít (S05E11)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Strážce (S03E11)
Výlet do přírody (S03E10)
Poslední přání (S03E09)
další epizody (22)
Hranice nemožného (TV seriál)
Anomálie XB-6783746 (S05E10)
Černý Blotter (S05E09)
Lidský druh (S05E08)
další epizody (25)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Navěky ztracený (S02E12)
Past (S02E11)
Školní autobus (S02E10)
další epizody (24)
Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
Ti, které jsme opustili (S04E06)
Obnovení (S04E05)
další epizody (20)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E12)
Zlatokopka (S01E11)
Závod (S01E10)
další epizody (12)
Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)
Vchod (S03E08)
Únos (S03E07)
další epizody (22)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Červ (S02E09)
Srpen (S02E08)
další epizody (20)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Krajina vzpomínek (S01E09)
Rovnice (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(74)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace