foto

Jim Cody Williams

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Adrenaline
2014 Hot Bath an' a Stiff Drink
2012 Nuclear Family
2011 Letters from the Big Man
2010 Dirty Girl
Good Intentions
Huntin'
2009 Infestation
1% (TV film)
2008 Garden Party
Gardens of the Night
Zvláštní škola
2007 Bacha na balóny
Kazatel smrti
Křižovatka osudu
Ten Největší
2006 Alibi
Dark Ride
Náš dům (TV film)
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pokouřeníčko
Tady Reed Fish
The Creature of the Sunny Side Up Trailer Park
2005 Confessions of an Action Star
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
Mistři hazardu
Můj auťák Brouk
2004 Mutant 3
Torque: Ohnivá kola
Vybíjená
2003 Krádež legendy
2002 Temný stín nad L.A.
2001 Face to Face
2000 Traffic - nadvláda gangů
1998 Alien Avengers II (TV film)
1997 Hranice nevinnosti (TV film)
Ještě blbější
Los Locos
1996 Cherokee Kid (TV film)
Půlnoční peklo (TV film)
1995 Ocelové peklo
1994 Noční jezdec 2010 (TV film)
1992 Vražedkyně (TV film)
1989 Desperado: Badlands Justice (TV film)
Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1988 Desert Rats (TV film)

TV seriály

2012 Šestej smysl (TV seriál)
2010 Futurestates (TV seriál)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Tvář, která lže (S02E14)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Lunapark (S01E03)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Provoz (S03E05)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Stará višňová alej (S02E04)
2004 Deadwood (TV seriál)
Když trpí děti (S01E08)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
Policejní odznak (TV seriál)
Strays (S03E11)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Adžarv (S08E06)
Tichá prosba (S08E05)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace