foto

Vítězslav Romanov

  • nar. 2.6.1945 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Švestka (divadelní záznam)
2000 Hymna aneb Urfidlovačka (divadelní záznam)
1995 Omyl děda Vševěda (TV film)
Vápenička (TV film)
1992 Ať ten kůň mlčí! (TV film)
Jaké vlasy má Zlatovláska (TV film)
Osvětová přednáška v Suché Vrbici (TV film)
1989 Vstup do ráje zakázán (TV film)
1987 Ať přiletí čáp, královno! (TV film)
Srdíčko (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)
Dokonalý muž, dokonalá žena (TV film)
Hamlet (divadelní záznam)
Kus života (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)
Stopy ve skle (TV film)
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
Život a smrt malíře Petra Jana B. (TV film)
1985 A co ten ruksak, králi? (TV film)
Havárie v zámeckém parku (TV film)
O Honzovi a princezně Dorince (TV film)
O loupežníku Olbramovi (TV film)
Slunečnice (TV film)
Spící princ (TV film)
Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
1984 Komedie s růžemi (TV film)
Křižovatka (TV film)
1983 Brakýři (TV film)
Jen se spolehni (TV film)
Modrý kosatec (TV film)
1982 Ale je ženatý (TV film)
Kvůli mně přestane (TV film)
Motiv (TV film)
Od sedmi do čtyř (TV film)
Taneček přes dvě pekla (TV film)
Vyhnanství (TV film)
1981 Mezičas (TV film)
Nová dvojpohádka z lesa (TV film)
1980 Každý má svůj stín (TV film)
Nenechte se rušit! (TV film)
O Ptáku Ohniváku (TV film)
Princové jsou na draka (TV film)
Příliš mladí na lásku (TV film)
Strach má velké oči (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
Hastrmanská povídačka (TV film)
1978 Cesta domů (TV film)
Paví král (TV film)
Plácek (TV film)
1977 Jablíčko se dokoulelo (TV film)
O Honzovi a Barušce (TV film)
1976 O třech bratřích (TV film)
1974 Lesní ženka (TV film)

TV seriály

1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Období zkoušek (E06)
Píseň pro májovou Prahu (E05)
Výhra (E04)
další epizody (6)
1982 Vonička (TV seriál)
Sedí liška pod dubem (E09)
Prší, prší... (E08)
Pec nám spadla (E07)
další epizody (9)
1980 Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Maturity (E06)
Havárie (E05)
Krádež (E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Neznámí hrdinové (TV seriál)
2001 Vánoce s Jožkou Černým (koncert)
1994 Vlasta Redl v Lucerně (koncert)

TV pořady

2008 Historie.cs (TV pořad)
2001 Cesta na stříbrné plátno (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace