foto

Vítězslav Romanov

  • nar. 2.6.1945 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1995 Omyl děda Vševěda (TV film)
Vápenička (TV film)
1992 Ať ten kůň mlčí! (TV film)
Jaké vlasy má Zlatovláska (TV film)
Osvětová přednáška v Suché Vrbici (TV film)
1989 Vstup do ráje zakázán (TV film)
1987 Ať přiletí čáp, královno! (TV film)
Srdíčko (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)
Dokonalý muž, dokonalá žena (TV film)
Kus života (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)
Stopy ve skle (TV film)
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
Život a smrt malíře Petra Jana B. (TV film)
1985 A co ten ruksak, králi? (TV film)
Havárie v zámeckém parku (TV film)
O Honzovi a princezně Dorince (TV film)
O loupežníku Olbramovi (TV film)
Slunečnice (TV film)
Spící princ (TV film)
1984 Barvy na výběr (TV film)
Komedie s růžemi (TV film)
Křižovatka (TV film)
Oblast ticha (TV film)
1983 Brakýři (TV film)
Jen se spolehni (TV film)
Modrý kosatec (TV film)
1982 Motiv (TV film)
Taneček přes dvě pekla (TV film)
Vyhnanství (TV film)
1981 Mezičas (TV film)
Nová dvojpohádka z lesa (TV film)
1980 Každý má svůj stín (TV film)
Nenechte se rušit! (TV film)
O Ptáku Ohniváku (TV film)
Princové jsou na draka (TV film)
Strach má velké oči (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
Hastrmanská povídačka (TV film)
1978 Cesta domů (TV film)
Paví král (TV film)
Plácek (TV film)
1977 Jablíčko se dokoulelo (TV film)
O Honzovi a Barušce (TV film)
1976 O třech bratřích (TV film)
1974 Lesní ženka (TV film)

TV seriály

1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Období zkoušek (E06)
Píseň pro májovou Prahu (E05)
Výhra (E04)
další epizody (6)
Paragrafy na kolech (TV seriál)
Smolař (E05)
1983 Tak se ptám (TV seriál)
Záruka (E11)
1982 Vonička (TV seriál)
Sedí liška pod dubem (E09)
Prší, prší... (E08)
Pec nám spadla (E07)
další epizody (9)
Tak se ptám (TV seriál)
Od sedmi do čtyř (E09)
Kvůli mně přestane (E08)
Ale je ženatý (E05)
1980 Tak se ptám (TV seriál)
Příliš mladí na lásku (E02)
Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Maturity (E06)
Havárie (E05)
Krádež (E04)
další epizody (6)

Divadelní záznam

2001 Švestka (divadelní záznam)
2000 Hymna aneb Urfidlovačka (divadelní záznam)
1986 Hamlet (divadelní záznam)
1985 Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Neznámí hrdinové (TV seriál)
2001 Vánoce s Jožkou Černým (koncert)
1994 Vlasta Redl v Lucerně (koncert)

TV pořady

2008 Historie.cs (TV pořad)
2001 Cesta na stříbrné plátno (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky