foto

James McDaniel

  • nar. 25.3.1958 (60 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sacrifice
2013 Cass
Home
Kazatelovy hříchy
King's Faith
2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You
2010 Na shledanou v září
2009 Bunker Hill (TV film)
Earthwork
Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
2008 Bunker Hill (TV film)
Butterfly Dreaming
Organizm (TV film)
2007 War Eagle, Arkansas
2006 El Cortez
Stín svědomí
2003 Alligator Point (TV film)
Společná řeč (TV film)
2002 Sluneční země
2000 Mimo čas (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Jak umlčet Mary (TV film)
1997 Deadly Vision, A (TV film)
Pravda a lež
1996 The Road to Galveston (TV film)
Unforgivable (TV film)
1995 Heading Home
1993 Švindl (TV film)
1992 Malcolm X
1991 Pouze obchod
1990 Alice
Detektiv Janek: Sedmkrát vražda (TV film)
Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
Stařec a moře (TV film)
Vnitřní záležitosti
1988 Rocket Gibraltar
1983 Operace Banzaj

TV seriály

2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Off the Rails (S04E02)
Recoil (S04E01)
2016 Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Delaware (S03E17)
Dawn's Early Light (S03E16)
další epizody (5)
2015 Všemocný (TV seriál)
Když piráti obírají piráty (E08)
Vedlejší účinky zahrnují... (E06)
Chicago P.D. (TV seriál)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
Noční směna (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rukojmí (S05E16)
2014 Forever (TV seriál)
6 A.M. (E09)
Hysteria (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Muzikant, který se vyléčil (S01E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Pro Joea (S02E02)
Zmrtvýchvstání (S02E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Tying The Knot (S05E19)
The Last Call (S05E16)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Tall Men with Feelings (S01E11)
Bora Bora Bora (S01E10)
Imaginary Enemies (S01E04)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Blackout (E18)
Motor City Blues (E17)
Stone Cold (E16)
další epizody (8)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Shelter (E10)
Home Invasion/Drive-By (E09)
Déjà Vu/All In (E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Ahoj (S01E14)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Pod tlakem (S03E22)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Montecito Lancers (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminálník (S05E21)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ztracené město 2 (S07E22)
Inaugurace (S07E20)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Štěstí je žena (S01E08)
2002 John Doe (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Queen (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mushrooms (S01E17)
1990 Cop Rock (TV seriál)
H.E.L.P. (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2002 Inside Taken

TV pořady

1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Organizm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace