foto

Jocko Sims

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Sweet Life
2015 Petting Zoo
2014 Úsvit planety opic
2009 Turbo
2008 Something Is Killing Tate
2006 Dreamgirls
2005 Mariňák
Staring at the Sun

TV seriály

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
The Return (E05)
Poslední loď (TV seriál)
Bread and Circuses (S04E03)
2016 MacGyver (TV seriál)
Metal Saw (S01E02)
Poslední loď (TV seriál)
Don't Look Back (S03E13)
Resistance (S03E12)
Legacy (S03E11)
další epizody (13)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (13)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (10)
Masters of Sex (TV seriál)
The Revolution Will Not Be Televised (S02E12)
One for the Money, Two for the Show (S02E11)
Below the Belt (S02E10)
další epizody (7)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Dreamworld (S06E02)
Valkyrie (S06E01)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dobrovolníci (S01E16)
Policejní odznak (TV seriál)
What Power Is... (S03E10)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace