foto

Lionel Vitrant

  • nar. 1.2.1937 (81 let)
    Bourget, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Fanfán Tulipán
Taxi 3
2000 Vatel
1998 Ronin
1994 D'Artagnanova dcera
Regarde les hommes tomber
1992 Le Souper
1988 Corentin, ou Les infortunes conjugales
1987 Samotář
1985 Telefon zvoní vždycky dvakrát
1984 Cowboy, Le
Králova bláznovství
1983 Rock 'n Torah
1980 Bankéřka
My budoucí hvězdy
1979 Takové krásné městečko
Úspěšný společník
1978 Beaujolais nouveau est arrivé, Le
Jument vapeur, La
1977 Apprenti salaud, L'
Gang
1976 Les Oeufs brouillés
René la canne
Tělo mého nepřítele
1975 Docteur Justice
Intrépide, L'
Nelítostný souboj
Povídka o policajtovi
Žádný problém
1974 Borsalino a spol.
Návrat velkého blondýna
Stavisky
1973 Buď zdráv, umělče!
Číňané v Paříži
1972 Atentát v Paříži
Dobrodružství je dobrodružství
Oeuf, L'
Raboliot (TV film)
Un homme est mort
1971 Hlavně v klidu!
Macédoine
Part des lions, La
1970 Borsalino
Poslední skok
Čas vlků
1969 Sicilský klan
1968 Tito muži rodiny
1967 Blázen z laboratoře 4
Senzační prázdniny
1966 Carré de dames pour un as
Hotel Paradiso
Roger la Honte
Velký flám
1965 Majordome, Le
Pleins feux sur Stanislas
Zločin v expresu
1964 La Ronde
Lucky Jo
Patate
Une souris chez les hommes
1962 Nejdelší den

TV seriály

1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1981 Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1967 Lagardère (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace