foto

Daniel Sackheim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Národní bezpečnost (TV film)
2001 Skleněný dům
1999 Krutá říše (TV film)
1996 Grand Avenue (TV film)
Loterie (TV film)
1995 Ve stínu zla (TV film)
1994 Midnight Run for Your Life (TV film)

TV seriály

2020 Lovecraft Country (TV seriál)
2019 Servant (TV seriál)
Eel (S01E03)
Wood (S01E02)
Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
The Final Country (S03E07)
Hunters in the Dark (S03E06)
další epizody (4)
2018 The First (TV seriál)
Where Life Is (E04)
Cycles (E03)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
The Wolf (S01E04)
French Connection (S01E02)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Něco krásného (S04E03)
2017 Ozark (TV seriál)
Dnes večer improvizujeme (S01E04)
Pozvolný spánek (S01E03)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Podfuky (S03E05)
Pozůstalí (TV seriál)
Dobrý den, Melbourne (S03E04)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Travelers (S02E03)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Groteska (S02E08)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Day After (S04E09)
Hra o trůny (TV seriál)
Kniha cizince (S06E04)
Křivopřísežník (S06E03)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Heirlooms (E04)
Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
Baggage (S03E02)
EST Men (S03E01)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Echo (S02E13)
Cardinal (S02E02)
The Bridge (TV seriál)
Ghost of a Flea (S02E02)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Trust Me (S01E06)
Chicago Fire (TV seriál)
God Has Spoken (S01E11)
Drsný šerif (TV seriál)
Přírodní zákony (S02E11)
Cesta do pekla (S02E04)
Nikita (TV seriál)
High-Value Target (S03E20)
Živí mrtví (TV seriál)
Karanténa (S04E03)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Heat (S05E02)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Voodoo Undo (E12)
An Orphan Walks Into a Bar (E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Ústav (S03E09)
Poslední splátka (S03E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Šestej smysl (S06E19)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Staré rány (S02E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Černý pátek (S02E07)
Jádro případu (S02E01)
Na doživotí (TV seriál)
Střecha nad hlavou (S02E15)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Jackpot (S02E07)
Hledej své šťastné místo (S02E01)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Zasypej jámu (S01E11)
Vykopej jámu (S01E10)
Občanská válka (S01E07)
další epizody (4)
Dr. House (TV seriál)
Cvok (S03E23)
Pozor na věk (S03E19)
Slova a činy (S03E11)
2006 Dr. House (TV seriál)
Plácni krtka (S03E08)
Hůl a schopen (S03E02)
Na věky (S02E22)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Three (E03)
Pilot (E01)
Dr. House (TV seriál)
Prokletý (S01E13)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podvodníci z Montecita (S02E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mrchožrout (S06E04)
2003 Kingpin (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
S.R. 819 (S06E09)
1998 Milénium (TV seriál)
Closure (S03E04)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Přísně tajné (S01E09)
Země 2 (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
Policie New York (TV seriál)
Dead and Gone (S02E04)
1993 Akta X (TV seriál)
Informační kanál (S01E04)
Muž z Pentagonu (S01E02)
Crime & Punishment (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Tempest in a C-Cup (S01E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mother Love (S03E15)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Skin Deep (S03E01)
The Working Stiff (S02E22)
Vengeance (S02E16)
další epizody (4)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Misconception (S02E06)
Mushrooms (S01E17)

Producentská filmografie

TV seriály

1992 Právo a pořádek (TV seriál)
The Working Stiff (S02E22)
Silence (S02E21)
Intolerance (S02E20)
další epizody (11)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Heaven (S02E10)
Renunciation (S02E09)
další epizody (21)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
Prisoner of Love (S01E10)
Indifference (S01E09)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Inside 'Harsh Realm'
1998 Making of 'The X Files: Fight the Future', The

Hudební videoklipy

1999 Bree Sharp - David Duchovny (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky