foto

Ivan Shvedoff

  • nar. 21.9.1969 (51 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
Tödliche Geheimnisse – Das Versprechen (TV film)
2019 The Occupant
Zraněná srdce
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Tatort - Kriegssplitter (TV film)
2016 Daleko od domova
Geschwister
Před ranními červánky
Wunschkinder (TV film)
2015 Dítě číslo 44
Fremdkörper (TV film)
Miziněc Buddhy
Most špiónů
2011 4 dny v máji
Mission: Impossible - Ghost Protocol
2010 Albánec
Mamas & Papas
Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
Drtič kostí
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Láska s nápovědou (TV film)
Učitěl muzyki (TV film)
2007 Almaz Black Box
Prosté věci
Telefonistka
2006 7 1/2 Frauen
Eine Liebe in Königsberg (TV film)
Hezké chvilky bez záruky
2005 Der Grenzer und das Mädchen (TV film)
Jako v nebi
2004 Bournův mýtus
Das Apfelbaumhaus
Mitfahrer
2003 Der gestohlene Mond (TV film)
Lichter
Savannah (TV film)
Zuckerbrot
Čert ví proč
2002 La Estrella
2001 Nepřítel před branami
Osmý smrtelný hřích (TV film)
2000 England!
1997 Pobřežní stráž (TV film)
1995 Bullet to Beijing (TV film)
Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
Pribytije pojezda
1994 Francuzskij vals (TV film)
1993 Gadael Lenin
1992 Čekist

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
2019 Wilsberg (TV seriál)
Gottes Werk und Satans Kohle (E62)
2018 Beat (TV seriál)
DROP (E06)
BACKSPIN (E05)
LOOP (E04)
další epizody (4)
Beck is back! (TV seriál)
Großes Tennis (S01E05)
SOKO Potsdam (TV seriál)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Dáma a Král (TV seriál)
Vražda a vykoupení (S02E01)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Bratři (S02E06)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Familie (S02E04)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Šancja (E14)
Stralsund (TV seriál)
Schutzlos (E09)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Botschaft (E66)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Prezident (E01)
Bez hranic (TV seriál)
In Loco Parentis (S03E04)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Long-Haul Predators (S01E04)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Smertělnyje opyty (S01E09)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schachmatt (S08E14)
2007 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet (E02)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe und Tod in Moskau (2) (S05E16)
Liebe und Tod in Moskau (1) (S05E15)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Reklamnaja pauza. Časť 2 (S03E04)
Reklamnaja pauza. Časť 1 (S03E03)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Nobelevskij laureat (S02E08)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Meduza Gorgona (S01E10)
Doktor Faust (S01E06)
Machaon (S01E03)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Skripka Stradivari (S01E04)
Peťa i Vol (S01E02)
Svet istiny (S01E01)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čarujuščije sny (S01E24)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky