foto

John W. Iwanonkiw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Mutineer
2016 Demon Tongue
Khange Tha Game
2015 Diagnóza: Šampión
2014 All Saints Eve
Hon na lišku
2013 Pryč od pece
Riddle
2012 Charlieho malá tajemství
Indemnity
Jack Reacher: Poslední výstřel
Na dno nás nedostanete
Temný rytíř povstal
Země naděje
2011 19 Doors
Death from Above
Hollywood & Wine
River of Darkness
The Greenman
2010 Láska a jiné závislosti
Nezastavitelný
Skrýš
Tři dny ke svobodě
2009 End Game
Krvavý Valentýn
Spolek nemilosrdných
The Bridge to Nowhere
2008 12-24
Samotář
Záhady Pittsburghu
2006 Kořeny mafie
2004 Únos
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
Proroctví z temnot
2000 Skvělí chlapi
1999 Inspektor Gadget
1998 Temptations, The (TV film)
1996 Spravedlnost ulice
1995 Nikdo není sám
Náhlá smrt
Piano Lesson, The (TV film)
Zákon džungle
1994 Lekce života (TV film)
Podivná spravedlnost
1993 Když mi odejdeš
Na dostřel
Prachy za nic
1992 Citizen Cohn (TV film)
Hoffa
Jacksons: An American Dream, The (TV film)
Nevinná krev
Náš milý nebožtík
Proti její vůli (TV film)
1991 Advokát chudých (TV film)
Krvežízniví faraoni z Pittsburgu
Loupež v Lufthanse (TV film)
Mlčení jehňátek
Ocelové bludiště
Pravděpodobně vinen (TV film)
Při výkonu služby: Vrtkavá spravedlnost (TV film)
1990 Noc oživlých mrtvol
1989 No Place Like Home (TV film)
Stuck with Each Other (TV film)
1988 Dominick a Eugene
Velitelkou v pekle (TV film)
1986 Hurá!
1985 Mlčící svědek (TV film)
1979 Fish That Saved Pittsburgh, The

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
Severance (S01E01)
Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
2016 Outsiders (TV seriál)
Doomsayer (S01E02)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Shelter (S01E20)
Mothers of the Disappeared (S01E18)
Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in America: Part II (S04E02)
20 Hours in America: Part I (S04E01)
1994 Svědectví (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Insanity of God
2007 Kritická situace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace