foto

John W. Iwanonkiw

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Demon Tongue
Khange Tha Game
2015 Diagnóza: Šampión
2014 All Saints Eve
Hon na lišku
2013 Pryč od pece
Riddle
2012 Charlieho malá tajemství
Indemnity
Jack Reacher: Poslední výstřel
Na dno nás nedostanete
Temný rytíř povstal
Země naděje
2011 Death from Above
Hollywood & Wine
River of Darkness
19 Doors
2010 Láska a jiné závislosti
Nezastavitelný
Skrýš
Tři dny ke svobodě
2009 Bridge to Nowhere, The
End Game
Krvavý Valentýn
Spolek nemilosrdných
2008 Samotář
Záhady Pittsburghu
12-24
2006 Kořeny mafie
2004 Únos
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
Proroctví z temnot
2000 Skvělí chlapi
1999 Inspektor Gadget
1998 Temptations, The (TV film)
1996 Spravedlnost ulice
1995 Náhlá smrt
Nikdo není sám
Piano Lesson, The (TV film)
Zákon džungle
1994 Lekce života (TV film)
Podivná spravedlnost
1993 Když mi odejdeš
Na dostřel
Prachy za nic
1992 Citizen Cohn (TV film)
Hoffa
Jacksons: An American Dream, The (TV film)
Náš milý nebožtík
Nevinná krev
Proti její vůli (TV film)
1991 Advokát chudých (TV film)
Dead and Alive: The Race for Gus Farace (TV film)
Guilty Until Proven Innocent (TV film)
Krvežízniví faraoni z Pittsburgu
Loupež v Lufthanse (TV film)
Mlčení jehňátek
Ocelové bludiště
1990 Noc oživlých mrtvol
1989 No Place Like Home (TV film)
Stuck with Each Other (TV film)
1988 Dominick a Eugene
Velitelkou v pekle (TV film)
1986 Hurá!
1985 Mlčící svědek (TV film)
1979 Fish That Saved Pittsburgh, The

TV seriály

2016 Outsiders (TV seriál)
Doomsayer (S01E02)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1994 Svědectví (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Insanity of God
2007 Kritická situace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace