foto

Zuzana Stavná

  • nar. 21.5.1984 (33 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudovala hereckou konzervatoř v Košicích a činoherní herectví na DAMU (2007). Už během studia spolupracovala s režijním duem Skutr v Divadle Na zábradlí (Plyš), později i v divadle Archa na inscenacích Plačky a Joke Killers. V témže divadle účinkovala i Havlově Odcházení (rež. David Radok), Exit 89 a Zde jsem člověkem (obě rež. Jiří Havelka). Nedávno nastudovala roli Rosalindy Radokově inscenaci Shakespearovy komedie Jak se vám líbí pro otáčivé hlediště v Českém Krumlově. V současné době jí můžeme vidět v divadle Rubín (Kauza Medea a Kauza Maryša, obě rež. Dan Špinar), v divadle Řeznická v Ledňáčcích (rež. Jitka Rudolfová) a hraje i v divadle Ypsilon v inscenacích T.G.M., Faust a Markétka a V sedmém pádu.

Narodni-divadlo.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já, Olga Hepnarová
Manžel na hodinu
Slíbená princezna (TV film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
Krásno
Zakázané uvolnění
2013 Rozkoš
2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
2011 Alois Nebel
2010 Odcházení (divadelní záznam)
2006 Lovu zdar! (studentský film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý lidi (E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Bahno (E04)
Dvorní dodavatel (E03)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
Smilnění vs. smilování (S03E29)
V týlu nepřítele (S03E28)
další epizody (11)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Balkánská stopa (S02E11)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2014 Magický Činoherní klub (TV seriál)

TV pořady

2017 Ceny Czech Grand Design 2016 (TV pořad) - mod.
Ceny Thálie 2016 (TV pořad)
2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Zakázané uvolnění (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace