foto

Zuzana Stavná

  • nar. 21.5.1984 (35 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Vystudovala hereckou konzervatoř v Košicích a činoherní herectví na DAMU (2007). Už během studia spolupracovala s režijním duem Skutr v Divadle Na zábradlí (Plyš), později i v divadle Archa na inscenacích Plačky a Joke Killers. V témže divadle účinkovala i Havlově Odcházení (rež. David Radok), Exit 89 a Zde jsem člověkem (obě rež. Jiří Havelka). Nedávno nastudovala roli Rosalindy Radokově inscenaci Shakespearovy komedie Jak se vám líbí pro otáčivé hlediště v Českém Krumlově. V současné době jí můžeme vidět v divadle Rubín (Kauza Medea a Kauza Maryša, obě rež. Dan Špinar), v divadle Řeznická v Ledňáčcích (rež. Jitka Rudolfová) a hraje i v divadle Ypsilon v inscenacích T.G.M., Faust a Markétka a V sedmém pádu.

Narodni-divadlo.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já, Olga Hepnarová
Manžel na hodinu
Slíbená princezna (TV film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
Krásno
Zakázané uvolnění
2013 Rozkoš
2011 Alois Nebel
2006 Lovu zdar! (studentský film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Vondráčkovo tajemství (S03E16)
2018 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Baba šitá na míru (S14E15)
Už mi nelži (S14E14)
Dárek z lásky (S14E11)
další epizody (4)
2017 Single Man (TV seriál)
Pan Bystrozraký (E04)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý lidi (E03)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Postavení mimo hru (S02E11)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Bahno (E04)
Dvorní dodavatel (E03)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
Smilnění vs. smilování (S03E29)
V týlu nepřítele (S03E28)
další epizody (11)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Rozvod (S02E11)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Balkánská stopa (S02E11)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Nové podmínky (S01E10)
Dvakrát do stejné řeky (S01E09)
Tajemství (S01E08)
další epizody (8)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2015 Magický Činoherní klub (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Zakázané uvolnění (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
2010 Odcházení (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Ceny Czech Grand Design 2017 (TV pořad) - mod.
2017 Ceny Czech Grand Design 2016 (TV pořad) - mod.
Ceny Thálie 2016 (TV pořad)
2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce