foto

Jan Drbohlav

  • nar. 3.2.1968 (53 let)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Habermannův mlýn
2007 Swingtime (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
2001 Chytit vítr (TV film)
2000 Gambit (TV film)
1998 Bedřich má psy rád (TV film)
Bloček (TV film)
Ex offo (TV film)
Mladý chemik (TV film)
1995 Klekání zvoníme (TV film)
Malostranské humoresky
1992 ...a odpusť jim jejich viny (studentský film)

TV seriály

2021 Boží mlýny (TV seriál)
Asijská růže - zlomená květina (E06)
Asijská růže (E05)
Sekta (E04)
další epizody (6)
Zločiny Velké Prahy (TV seriál)
Zmizelá (E06)
Nedohraná etuda (E04)
2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Konec tiskaře (E12)
Tichošlápek (E03)
Slunečná (TV seriál)
Mafiánská konkubína (S02E30)
Umění lásky (S02E22)
Indiánské odpoledne (S02E12)
další epizody (9)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Musíme si pomáhat (S02E31)
Lidské bingo (S02E25)
Šťastná rodina (S02E17)
další epizody (13)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Alkoholik a cesta ke hvězdám (S01E30)
Pěšky v protisměru (S01E26)
Tajemství (S01E20)
další epizody (6)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 2. část (E12)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
další epizody (12)
Přístav (TV seriál)
Pečené kuře (S04E24)
Slečna Tereza Marplová (S04E21)
Milenka s.r.o. (S04E18)
další epizody (8)
2016 Jetelín (TV seriál)
Šikulové (E08)
Mišák vs. Godzilla (E03)
Přístav (TV seriál)
Rybolap (S03E15)
Šneci po Burgundsku (S03E12)
Rallye Zátoka (S03E09)
další epizody (15)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Bursíkovy brikety (S01E29)
Mona Lisa ze Zátoky (S01E25)
další epizody (9)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Hozená rukavice (S01E26)
Oko za oko (S01E20)
Vraťte se domů (S01E16)
další epizody (6)
2010 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Šťastní a veselí (S06E32)
Dva v jednom (S06E29)
Zkouška Hofmanem (S06E21)
další epizody (5)
1994 Česká soda (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)

Režijní filmografie

TV pořady

1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce