foto

Lesley Nicol

  • nar. Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kapitán Bombarďák ve filmu
2013 Ptačí úlet
2010 West Is West
2008 Hancock & Joan (TV film)
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV film)
1999 Extremely Dangerous (TV film)
Východ je východ
1987 Comeback (TV film)

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Hard Drive (S02E06)
The Bad Girl (S02E05)
The New Deal (S02E01)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
Lovci duchů (TV seriál)
About a Boy (S10E12)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Episode #5.8 (S05E08)
Episode #5.7 (S05E07)
další epizody (9)
2013 Sára a kachnička (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Královna je mrtvá (S02E15)
Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Episode #4.8 (S04E08)
Episode #4.7 (S04E07)
další epizody (9)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Episode #3.8 (S03E08)
Episode #3.7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
Episode #2.8 (S02E08)
Episode #2.7 (S02E07)
další epizody (9)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.6 (S01E06)
Episode #1.5 (S01E05)
další epizody (7)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Slečna Marplová (TV seriál)
Ohlášená vražda (S01E04)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
1994 New Voices (TV seriál)
1993 Three Seven Eleven (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
Bradley (TV seriál)
Nineteenth Hole, The (TV seriál)
4 Play (TV seriál)
1988 Letopisy Narnie - Lev, čarodějnice a skříň (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Černá zmije II (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Dokumentární

2017 Jill Robinson: To the Moon and Back
2014 Život v časech "Panství Downton" (TV film)
2011 Panství Downton: Pohled do zákulisí (TV film)

TV pořady

1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace