foto

Ján Sedal

  • nar. 12.4.1948 (72 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Černý dort (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
2012 Sejít z cesty (TV film)
2011 Alois Nebel
Guláš (studentský film)
Malý okruh pozornosti (studentský film)
2009 Zoufalci
2008 Hlídač č. 47
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
Vánoční příběh (TV film)
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2001 Requiem (TV film)
2000 Cesta z města
Oběti a vrazi
1999 Hanele
1998 Císař a tambor
Harumpant (TV film)
1995 Dušička (TV film)
1994 Díky za každé nové ráno
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1990 Keď hviezdy boli červené
1989 Poklad rytíře Miloty
Pozvání na zámek (TV film)
Segment (TV film)
Vampýr (TV film)
Zvířata ve městě
1988 Bratr Paleček (TV film)
1985 Iná láska
1984 Ryby (TV film)
Zjasnělá noc (TV film)
1983 Oči plné snehu (TV film)

TV seriály

2018 Rédl (TV seriál)
Komu se dá věřit? (E02)
Prokurátor (E01)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2017 Bohéma (TV seriál)
Krev, půda a strach (E03)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Orchidej na smetišti (E04)
Anděl odplaty (E02)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Láska a intriky (E01)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Cesta světla (E05)
Camera obscura (E04)
Loupež (E03)
další epizody (5)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Requiem (E05)
Četnické humoresky (TV seriál)
Ferda Mravenec (S01E08)
1991 Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)

Dokumentární

2019 Morava, krásná zem III
2016 Morava, krásná zem II: Zrození fašismu z ducha fašaňku
1997 Zviditelnění

Divadelní záznam

2016 Dechovka (divadelní záznam)
2010 Odcházení (divadelní záznam)
2003 Top Dogs (divadelní záznam)
1991 Dnes večer na Chmelnici (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2010 Psaní Ježíškovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky