foto

Jamie Blackley

  • nar. 8.7.1991 (25 let)
    Douglas, ostrov Man, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kids in Love
2015 Iracionální muž
2014 Zůstaň se mnou
2013 Chceš, abych ho zabil?
Magoři
WikiLeaks
2012 And While We Were Here
Endeavour (TV film)
Sněhurka a lovec
Vinyl
2010 Londýnský gangster
Prowl

TV seriály

2017 The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2013 Borgiové (TV seriál)
Lucreziin gambit (S03E07)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2008 Apparitions (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace