Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Zajímavosti k filmům (21)

iZombie

iZombie (2015) (seriál)

V prvním díle Liv (Rose McIver) odhalí, že dívka v márnici se jmenuje Stephanie Germanotta, což je pravé jméno zpěvačky Lady Gaga.

Muž z oceli

Muž z oceli (2013)

Jedná se o první supermanovský film, kde Lois (Amy Adams) odhalila pravou identitu Supermana/Clarka Kenta (Henry Cavill) dřív, než začal pracovat v Daily Planet.

Noc v muzeu 2

Noc v muzeu 2 (2009)

Amy Adams (Amelia Earhart) nesnášela upnuté kalhoty, které na sobě musela při natáčení mít, protože zvýrazňovaly její pozadí.

Kouzelná romance

Kouzelná romance (2007)

Když Giselle (Amy Adams) přijde poprvé do Robertova (Patrick Dempsey) bytu, její šaty jsou příliš velké, zaseknou se ve dveřích a část z nich se odtrhne. Když se ale ráno Giselle probudí, odtrženou část má na sobě.

Čarodějky

Čarodějky (1998) (seriál)

Telekineze je nejčastější schopnost v rodu Halliwellů. Tuto schopnost ovládali Melinda Warren, Prue (Shannen Doherty), Penny (Jennifer Rhodes), Chris (Drew Fuller), Wyatt (Wes Ramsey), Paige (Rose McGowan) a vnučka ze závěrečného dílu. Schopnosti zmrazit věci měli Piper (Holly Marie Combs), Patty (Finola Hughes) a Melinda Warren. Phoebe (Alyssa Milano) je jedinou čarodějkou kromě Melindy Warren, která měla předtuchy.

Čarodějky

Čarodějky (1998) (seriál)

Prue (Shannen Doherty) a Phoebe (Alyssa Milano) byly v minulých životech jediné známé čarodějky, které neměly schopnost po Melindě Warrenové. Phoebe ovládala pyrokinezi, tedy vytváření ohně, a Prue cryokinezi, vytváření ledu. Podobně tak minulý život Paige (Rose McGowan) mohl kontrolovat oheň a vítr.

Čarodějky

Čarodějky (1998) (seriál)

Dabérka Tereza Chudobová dabuje v 1.-3. sérii Piper (Holly Marie Combs), zatímco v 5.-8. Phoebe (Alyssa Milano).

Čarodějky

Čarodějky (1998) (seriál)

Ve 4. epizodě 6. série s názvem "Tři blondýnky" se měly objevivší se sestry původně jmenovat Spellmanovi. Jejich příjmení bylo ale změněno na Stillmanovi kvůli tomu, že příjmení Spellman má Sabrina (Melissa Joan Hart) ze seriálu Sabrina - mladá čarodějnice (od r. 1996).

Čarodějky

Čarodějky (1998) (seriál)

Původně zamýšlená Phoebeina (Alyssa Milano) schopnost levitace byla ze scénáře vyškrtnuta, protože speciální efekty by stály moc peněz.

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál)

Autor seriálu Joss Whedon přiznal, že postava Xandera (Nicholas Brendon) je založená na něm samotném.

Čarodějky

Čarodějky (1998) (seriál)

Shannen Doherty a Alyssa Milano ve skutečnosti neměly při natáčení příliš dobré vztahy.

Velké oči

Velké oči (2014)

Film je založen na skutečném příběhu umělkyně Margaret Keane a jejím manželu Walterovi, jejichž obrazy dětí s velkýma očima se stali kulturní senzací v letech 1950 až 1960.

Reklama