Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (49)

Batesův motel

Batesův motel (2013) (seriál)

Herec Timothée Chalamet se zúčastnil konkurzu na roli Normana Batese. Podle jeho slov zpackal konkurz poté, co si chtěl na Netflixu vyhledat film Psycho (1960), aby se naučil osobnost Normana Batese, kterého hrál Anthony Perkins. Problém byl v tom, že místo Psycha mu Netflix vyhledal Americké psycho (2000). Takže Timothée Chalamet vycházel na konkurzu z osobnosti Patricka Batemana, kterého hrál Christian Bale.

Batesův motel

Batesův motel (2013) (seriál)

Každý člen rodiny Batesových zabil minimálně jednoho člověka.

Batesův motel

Batesův motel (2013) (seriál)

Emma Decody (Olivia Cooke) má stejné auto, jako měl sériový vrah Ted Bundy. Jedná se o 1972 Volkswagen Super Beetle oranžové barvy.

Batesův motel

Batesův motel (2013) (seriál)

Můžeme vidět, že Norman Bates (Freddie Highmore) zabije v seriálu 9 lidí. Spekulovalo se, že Norman zabil také svého psychiatra, Dr. Edwardse (Damon Gupton), protože je v páté sérii řečeno, že Edwardse nikdo rok a půl neviděl. Přičemž na začátku páté série se Norman s Edwardsem „setkávají“ v kavárně. Po skončení seriálu scenárista Carlton Cuse na Twitteru vraždu potvrdil. Takže Norman zavraždil celkem 10 lidí.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

Píseň „Bohemian Rhapsody“, která je základem celého filmu, nikdy nezazní kompletně v celku. Vždycky jenom po vybraných slokách.

Escobar

Escobar (2017)

Není to poprvé, kdy Penélope Cruz hrála ve filmu, kde se objeví Pablo Escobar. Ve snímku Blow (2001) hrála manželku postavy jménem Georgeo Jung (Johnny Depp).

Had

Had (2021) (seriál)

Ellie Bamber (Angela Knippenberg) se kromě německého přízvuku musela naučit také thajsky.

Had

Had (2021) (seriál)

Charles Sobhraj (Tahar Rahim) otráví své oběti kombinací drog Mogadon a Kaopectate, které způsobují okamžitý průjem a otravu žaludku.

Had

Had (2021) (seriál)

Jenna Coleman (Marie-Andrée Leclerc) byla požádána, aby se zúčastnila konkurzu ve francouzštině, kterou neovládá. Musela se výslovnost naučit foneticky.

Had

Had (2021) (seriál)

Charles Sobhraj (Tahar Rahim) byl přezdíván „Had“ kvůli svým podvodnickým způsobům a neustálému útěku před pokáráním. Přezdívalo se mu také „Bikini Killer“ kvůli oblečení, které měly jeho oběti.

Had

Had (2021) (seriál)

Produkce v Thajsku byla na 5 měsíců pozastavena kvůli pandemii covid-19. Natáčení mělo původně pokračovat v Budapešti, ale bylo přesunuto do Tringu v hrabství Hertfordshire ve Velké Británii.

Had

Had (2021) (seriál)

Skuteční Herman Knippenberg a Nadine Gires navštívili místa natáčení v Bangkoku.

Had

Had (2021) (seriál)

Pes, který hraje mazlíčka Dominiquea Renelleaua (Fabien Frankel), pořád rozbíjel na místě natáčení věci. Jednoho dne si herci všimli, že byl z ničeho nic tichý a klidný. Producenti psa vyměnili, aniž by to hercům řekli.

Had

Had (2021) (seriál)

Angela Knippenberg (Ellie Bamber) měla při vyšetřování ve skutečnosti stejně důležitou roli jako její manžel Herman Knippenberg (Billy Howle). Jenomže hraje v seriálu postavu více v pozadí.

Had

Had (2021) (seriál)

Všechna auta ve scénách z Paříže mají volant na pravé straně. Ve Francii mají auta volant na levé straně.

Hnüs

Hnüs (2019)

Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974.

Narcos

Narcos (2015) (seriál)

Wagner Moura musel pro roli Pabla Escobara nabrat 18 kilogramů.

Reklama