Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (1 968)

plakát

Námořní vyšetřovací služba - Vedlejší ztráty (2008) (epizoda) 

Spoilery: Banka, která se nachází přímo na základně v Quantiku a dosud nikdy nebyla přepadena, se tentokrát stala terčem zlodějů a při loupeži byl zastřelen jeden ze strážců. - 99,9%.

plakát

Monster Hunter (2020) 

Obsahuje spoilery: "Uděláme to, co umíme nejlíp. Budeme bojovat a přežijeme. Je jedno, proti komu. Jasný?!" Milla Jovovich vs. krvelačná monstra. Film je adaptace stejnojmenné videohry od společnosti Capcom, kterou přivedl na plátna kin režisér Paul W.S. Anderson. Ten už jednu adaptaci videohry od společnosti Capcom zfilmoval ( Resident Evil ) a do hlavní role obsadil tehdy svoji manželku, kterou obsadil i zde do hlavní role. Ta v podstatě vyměnila zombíky za přerostlé digitální příšery. Po jejím boku bojuje  Ron Hellboy Perlman a akční rváč Tony Jaa. Jde tu jen o megalomanské bitvy mezi lidmi a přerostlými příšerami, které jsou poměrně slušně natočené. - 60%.

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Obsahuje spoilery: "Dal bych si hlavu!" Tom Hardy jako Venom se zná z bláznem Woodym Harrelsonem, který jde na smrt, leč Venoma kousne do ruky, čímž dostane moc/Carnageho a chce ho zbytek filmu zabít. Final fight je pak tedy souboj digipříšer. Film bez vnitřní hloubky, bez pocitů a s dětinským humorem. Konec slibuje Spider Mana a Venoma v jednom filmu příště, což by mohli být dobrý, i když už to tady bylo v roce 2007. - 40%.

plakát

Námořní vyšetřovací služba - Lekce vraždy (2008) (epizoda) 

Spoilery: NCIS je přivolána k případu, kdy se ze sprchy valí potoky lidské krve. V jedné z místních vodních nádrží je objeveno tělo muže a v jeho ústech se najde odkaz na webové stránky se záznamem právě spáchané vraždy. - 99,9%.

plakát

Námořní vyšetřovací služba - Devět životů (2008) (epizoda) 

Spoilery: V rodinném domě je nalezen umučený mariňák. Na bedně s nářadím se najdou otisky prstů jeho bývalého velitele, který byl pro nemoc z armády před třemi týdny propuštěn. - 99,9%.

plakát

Námořní vyšetřovací služba - Země minulosti (2008) (epizoda) 

Spoilery: Před barem dojde ke rvačce, která končí jedním mrtvým a jedním zraněným návštěvníkem. Třetí z nich se zřejmě zachránil, když se vracel zpět do baru pro kartu. Záznam z kamery však vyloučí rvačku a vše klasifikuje jako přepadení. - 99,9%.

plakát

Střípky (2021) 

Obsahuje spoilery: "Musíš to mít promyšleno do detailu." Detektivní pátrání po sériovém vrahovi mladých žen, které se mění v psychologickou studii posedlosti tímto případem u dvojice vyšetřovatelů. Denzel WashingtonRami Malek jako ta dvojice vyšetřovatelů a Jared Leto coby úchylný vrah, v ubíjejícím příběhu. Nejvíce akce si užijeme v úvodu. Po zbytek filmu je to pak spíše melodrama. Ani herci bohužel nedokážou zachránit tuhle rozvleklou nudu. - 50%.

plakát

Nikdo (2021) 

Obsahuje spoilery: "Já jsem Nikdo." Bob Odenkirk se promění z  postaršího páprdy v Johna Wicka. Má tady rodinu, nudnou práci a nudný život. Když se však stane svědkem násilností v nočním autobuse páchaným bandou grázlů, bouchnou mu saze. To uvede do pohybu lavinu brutality a boj s ruskými gangstery, při kterém vyjde najevo, že býval elitní zabiják trojpísmenné vládní agentury. Hrozně se mi líbil soundtrack a akce, která je je nejen správně brutální, ale je také velice zábavná a vynalézavá. Plus možná je to Bobem Odenkirkem, možná je to dějem. Buď jak buď, hlavní hrdina vás prostě dostane. - 100%.