Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama

Oblíbení herci (9)

Tom Hiddleston

Zaujal mě jako Loki v Thorovi, což nerada přiznávám, protože se nechci řadit do téhle kategorie fanynek... Každopádně jsem pátrala v jeho filmografii a zjistila, že je to mladý talentovaný gentleman s úchvatným hlasem a smyslem pro humor. Bavil mě jak ve Válečném koni, Půlnoci v Paříži, ale především v Přežijí jen milenci. A jak píši ve svém profilu: "hrozně mě baví jeho filosofie života: 'nikdy se nezastavit, nikdy se nevzdat, nikdy nepřestat snít.'.. A hlavně ho člověk musí ctít za tuhle (bohužel) pravdivou myšlenku: 'This generation has lost the true meaning of romance. There are so many songs that disrespect women. You can't treat the woman you love as a piece of meat. You should treat your love like a princess. Give her love songs, something with real meaning. Maybe I'm old fashioned but to respect the woman you love should be a priority."

Tenhle člověk má prostě něco v hlavě a to se cení! :)

Hugh Jackman

Oblíbila jsem si ho už jako pubertální dítko díky roli Wolverina v prvních X-Men. Za to jsem neskutečně ráda, protože jsem tak objevila spoustu skvělých filmů, ve kterých si zahrál (od Austrálie přes Dokonalý trik až po  trochu slabší Kate a Leopold, kde mě naprosto okouzlil). Je to sympaťák s příjemným hlasem, výborným hereckým nadáním a charismatem. Prostě srdcová záležitost!

Robert Downey Jr.

Utkvěl mi navždycky v paměti jako multimilionář Antony Stark, kde ztvárnil vtipného, ironického zbohatlického "fracka", který se člověku i přes svou aroganci prostě dostane pod kůži. A mám takové tušení, že tuhle roli nemusel ani moc hrát. :) Kromě Iron Mana mě královsky pobavil v Kiss Kiss Bang Bang, Na doraz a v mnoha dalších filmech. Nemůžu se dočkat, až do kin přijde Soudce!

Jim Carrey

Jim Carrey je prostě Jim Carrey. Je to blázen. Je to cvok, ale boží cvok! Ani nevím, kterou jeho roli mám nejradši. Rozhodně u mě vede Maska, Ace VenturaLhář, Lhář a Yes Man. Pohled na jeho nezaměnitelné grimasy mě dokáže rozesmát téměř v každé situaci. :D