Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (15)

Ten Největší

Ten Největší (2007)

Ve scéně, kdy Stan (Rob Schneider) tancuje před vězni na dvoře, sedí všichni vězni na tribuně. Když se na ně však ředitel podívá z okna, vězni pouze stojí kolem Stana, ale v následných scénách ze dvora sedí všichni opět na tribuně.

Kickboxer

Kickboxer (1989)

Při finálním souboji lze v záběru na Tong Poova (Michel Qissi) chráněnce,jak má na pravé tváři stopy po krvi ještě před tím, než Tog Po ošklivě pořeže Kurta (Jean Claude Van Damme). Poté, co je Kurt pořezán střepy, jeho krev potřísní Tong Poova chráněnce na straně levé a na pravé straně není už po krvi ani památky.

Kickboxer

Kickboxer (1989)

Ve scéně, kdy Erik (Dennis Alexio) zakříčí na Kurta (Jean Claude Van Damme) Noxu kao, drží jej Tylor po pravé straně a Xian (Dennis Chan) po straně levé. V dalším záběru jej však drží oba dva obráceně, Xian stojí na straně pravé a Tylor na straně levé.

Ledově ostří

Ledově ostří (2007)

Když Chazz (Will Ferrell) nastoupí do taxíku k jednomu ze sourozenců Sthranzimu (Will Arnett), dostaně on něj ránu do hlavy na pravou stranu, avšak v dalších záběrech má modřinu na straně levé.

Bláznivý příběh Robina Hooda

Bláznivý příběh Robina Hooda (1993)

Když Marianina (Amy Yasbeck) služebná Broomhilda (Megan Cavanagh) skáče z hradu na svého koně a ten jí uhne, je možné si všimnout, že podlaha již byla prasklá a propadnutá ještě před tím, než služebná dopadla.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1994)

Ve scéně, kdy Jack O'Neil (Kurt Russell) připravuje bombu a Daniel Jackson (James Spader) a Shauri (Mili Avital) stojí v mistnosti s ním, objeví se za nimi mimozemšťan a střelí Shauri přímo do hrudníku. V dalších záběrech v místnosti však na hrudi nic nemá a když ji Daniel pokládá do Sarkofágu, je velmi zřetelně vidět velká rána.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1994)

Když Ra (Jaye Davidson) vyslýchá dva z mimozemšťanů, Horus (Djimon Hounsou) stojí na levé straně a druhý na straně pravé, avšak v dalším záběru, kdy si oba klekají na zem a Ra se chystá jednoho popravit, Horus klečí na straně pravé a druhý na straně levé.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1994)

Ve filmu je zmiňováno, že Hvězdná brána se dá použít pouze tak, že se "zavolá zpátky", tedy že když se brána zapne z jedné planety, musí se poté zapnout z té druhé, což je ve také hlavní problém myšlenky návratu zpět na Zemi. Není tedy jasné, jak je možné na začátku filmu otevřít bránu při vyslání sondy a poté týmu.

Grindhouse: Planeta Teror

Grindhouse: Planeta Teror (2007)

Ve filmu je zmíněno, že při i nejmenším kontaktu s nakaženým se člověk nakazí. Když je však Toloovi (Tom Savini) ukousnut prst nakaženým, nic se mu nestane.

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Ve scéně, kdy si hráč amerického fotbalu Billy Cole (Billy Blanks) prostřelí hlavu, drží pistoli v pravé ruce a také si ji tak přiloží na pravou stranu hlavy. V následujícím záběru při stisknutí spouště je však jeho hlava prostřelena z levé strany a Billy padá na stranu pravou.

Ten Největší

Ten Největší (2007)

Od začátku filmu je známo, že Sten (Rob Schneider) má na hýždích hrozivé tetování. Ve scénách ve sprše ve věznici po něm však není stopy.

Showtime

Showtime (2002)

Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem.

Reklama