Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ellen Ripleyová je už 200 let po smrti, ale vědci ve službách vojenské organizace se rozhodli, že ji ze starých krevních vzorků znovu „oživí“... Na zdravotnické výzkumné lodi Auriga z těla obnovené Ripleyové vyoperuje dr. Gediman malého vetřelce. Ripleyová je evidována pod číslem 8, které má vytetované na paži, a je spoutaná. Dr. Gediman je pokusem nadšený, ale generála Pereze zajímá, jak je možné, že má Ripleyová i paměť. Doktoři jí pokládají za úspěch genetického křížení, generál ji však chce nechat zlikvidovat, protože než kdysi zemřela, pokoušela se vyhladit vetřelce, a on má obavy, že se k tomu vrátí. V lodi je totiž také vetřelec-královna, o kterou se generál s doktory stará a která má brzy začít snášet vejce.... Dr. Gediman vysvětlí Ripleyové, že jí klonovali ze vzorků jejího těla, které našli. Ona mu řekne, že královna brzy porodí a on i s ostatními zemře. Druhý lékař jí ale vysvětluje, že si dokázali vetřelce podrobit a mohou je využívat. Přilétá obchodní loď Betty s kapitánem Elgynem a s potravou pro královniny potomky – zmrazenými lidskými těly. S Elgynem přiletěla i Call, která večer pronikne do střežené oblasti a chce Ripleyovou zabít. Přitom dojde k bitce se stráží a ve stejném okamžiku se vetřelcům podaří ze střežené laboratoře uniknout... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

víte co by bylo zajímaví kdyby se setkali vetřelec a riddick to by byla asi slušná řežba

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnocení, recenze)

Gediman

Bezva, dva pitomci se baví v hospodě o něčem - taky to dělám a zuřivě diskutuji. Ale není normální tyhle žvásty dávat do veřejného prostoru. Fakt nikoho nezajímáte! Ale pokud jste ze sebe chtěli udělat žvanící trapné kretény, tak to gratuluji - povedlo se na 100%!

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnocení, recenze)

Já nevím, miluju tuhle ságu. Ale zatímco ostatní kapitoly mám rád snad čím dál víc, tento u mě sympatie ztrácí. Může za to režisér a Whedon, že do toho dali moc komedie a to byla chyba. Ta nadsázka byla možná cool v roce 1997, ale nyní je jen trapná.

Uživatel Gediman smazal svůj příspěvek.

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Já se u toho smál a to hlavně na konci, kdy na scéna nastoupil nádherný motýlek. Smál jsem se i u scény, kdy Riplyová upalovala svého nepodařeného klona. Ten film není horor, vždyť to je čistokrevná komedie! 

na příspěvěk reagoval Mukade, Mukade

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Co to kurva je/bylo. Tohle asi nedokoukám. Každopádně zase se ukazuje vkus osazenstva, kdy skvost dostane klidně i k 50ti % ale pičovina.. Ta má vždycky úspěch!

na příspěvěk reagoval Mukade

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

DannyBurino

Ripleyovou naklonovali ze vzorku krve co odebrali ve trojce. Z toho klonu pak vyndali právě onu královnu. Je to prostě na palici jako celej film.

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Co je tohle za film? Jak mohli zachránit tělo Rypleyové když ve třetím díle skočila do rožhaveného olova dost pochybuji že tam to tělo vydrželo a co teprv ta královna jak ta mohla přežít? Vojáci beze zbraní, android který nic nevydrží, ta divná věc na konci, šílený vědec a generál který místo boje zdrhá a lodě udělané tak aby tam vlezl vetřelec a všechny zabil a na závěr vetřelec kousne geerála do mozku ale před smrtí si vytáhne kus uhryzlého mozku, fakt úchylně debilní film.

na příspěvěk reagoval Žralok

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Tak tohle se stát nemělo. Mělo to skončit dvojkou nebo trojkou. Už jen to, jak xenomorf kousne generála do hlavy, von si vyndá kus mozku a podívá se na něj, tušil jsem co se stane. Ze zbraní se skoro nestřílí a postavy tu nejsou, jsou tu je umírající číslo 1, umírající číslo 2 atd. ODPAD! A raději nezmiňuju mutanta se štěněčíma očima.

martess

martess (hodnocení, recenze)

čo je to preboha za obrazok s Ripleyovou ublečenou vo votrelcovi??? vyzera to hrozne

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

rounen

Ro máš pravdu. A ony by se častěji dotočily. Jenže ta houpavá úspěšnost. Teď mám na mysli spíše Predatora. 1. díl - přijat skvěle. 2. díl - propadák. Predatoři už to taky extra nevyhráli.. Je to nejistý téma a do toho se producentům většinou nechce..

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Paul_cz

to je jedno, já jsem rád, že vznikne další díl... beru Predátora i Vetřelce... takové filmy by se měli točit častěji...

na příspěvěk reagoval Mandalorian

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

rounen

To bohužel není dobrá zpráva. Kdyby Blomkamp dělal pokračování tak ok. Ale dělat nějakou noncanon fanfiction co ignoruje dva filmy, to ať si strčí někam.

na příspěvěk reagoval rounen

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Nerozumieš snáď reči, v ktorej píšem...každý si to druhé hodnotenie jediným klikom zobrazí. Tak prestaň zasviňovať každú diskusiu svojimi "percentuálnymi uberodhaleniami"! Píš si ich trebars do svojho komentára, keď sa na takými blbostami, ako sú rozdiely, potrebuješ ukájať.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Netreba!! Snáď každý aj podpriemerne inteligentný užívateľ veľmi ľahko nájde na stránke každého filmu tlačidlo IMDb a jediným klikom si zistí hodnotenie. Naviac, existuje na to aj užívateľský skript, ktorý pod csfd-hodnotenie pridá IMDb hodnotenie.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Vynikající díl s trošku divným začátkem ale jinak bomba. Neviděl jsem to poprvé už jsem tento díl viděl dávno ale dneska jsem si dal menší refresh a zvednu hodnocení z 4/5 na 5/5 .

Uživatel majo25 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Narcis smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama