Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lepší návrat si Chucky asi přát nemohl. Po poměrně slabší trojce a deseti letech čekání přichází zpět, ukáže nám svou starou a háže jednu hlášku za druhou. Osvěžit horor komediální stránkou se ne vždy povede, ale zde je třeba Ronnymu vzdát čest. Hodně dobrý mordy, dost dobrý humor (rýpání Tiff do Chuckyho, že nůž je zastaralej, že jsme už v devadesátých letech - to k čemu se pak Chucky nechá vyhecovat stojí za to, stejně jako jeho následná narážka na Hellraisera - ostatně, pořádně si všímejte hned v úvodní scéně v policejním skladišti, co tam mají za hezkou sbírku masek), panenkovskej sex a navrch klasicky špičkovej výstup Alexise Arquetta, tenhle herec prostě není normální, většinou odehraje jen krátký výstup ve vedlejší roli, ale dá do ní všechno, stejně jako tady, tady je prostě úžasnej. Povedlo-li se někdy skloubit horor a komedii, pak v tomhle snímku. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak nám Chucky již potřetí vstanul z mrtvých a jeho návrat je po slabé trojce vskutku velkolepý. U tohoto dílu jsem bavil nejvíce, jelikož je kromě hororu spíš už více komedie. Co se týče samotného dílu, tak se jedná již jen o pouhé natahování příběhu, ale to vůbec nevadí. Miluji film FRANKENSTEINOVA NEVĚSTA a Chuckyho nevěsta se jí velice podobá, navíc se na tento starý film ze třicátých let zde odkazuje. Chuckyho nevěsta si zakládá na pohledně odporných panenkách, vraždách (policajt co je zabit hřebíky ala Pinhead, rozbité zrcadlo nad milujícím se párem nebo rozšrotovaný chlap kamionem), krásné Jennifer Tilly v sexy erotickém kostýmku a minišatech (bohužel je ve filmu asi jen prvních dvacet minut) a především na humorných scénách a hláškách, kdy Chucky je uložen do ohrádky pro děti, poté kouří trávu nebo souloží. Z této scény si navždy odnesu hlášku: "Chucky, máš gumu?"/ Vždyť já jsem celý z gumy." [2400. hodnocení, 113. komentář, 55%] ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nízkého očekávání se po zhlédnutí zrodilo příjemné překvapení. Od předchozích dílů je dost podstatný rozdíl a to ten, že zde se sází na komediální prvek, který musím říct opravdu funguje. Já se příjemně bavil a nebýt těch několik slabších sekvencí, tak bych dal vyšší hodnocení. A tak tuto béčkovou černou komedii hodnotím 3 hvězdičky... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po letech se tvůrci rozhodli serii oživit a tak se Chucky opět probral a to díky jeho šílené přítelkyni, která ukradla jeho zbytky poldům a sešila a spravila ho (vypadá mnohem líp než dřív) a oživila. Hned se jejich vztah znova utuží až tak, že jí Chucky zabije a oživí ji v panence, tak že jsi sou rovni. A vydají se na hřbitov na hrob pro amulet, aby se mohli vrátit do lidského těla. Jenže kdo je tam doveze? A tak Tifany zavolá sousedovi, aby pro ní udělal laskavost a odvezl dvě panenky na hřbitov a dá mu za to samozřejmě peníze. Mladík , ale má problémy s holku nebot jí její strýc či kdo to byl -mimochodem šéf policie hlídá. A tak společně se rozhodnou utéct samozřejmě jim to nevyjde tak jak by chtěli a hend je načape polda co je špehoval. Jenže pár netuší, že sebou mají dvě živé panenky a k tomu pěkně krvavé. A ty se o poldu postarají a nejen o něj. Jenže to vidí řada lidí amyslí si že za to může ten pár. A tak je po nich vyhlášeno pátrání. A road movie začíná, cestou se vezmou, ale každý se bojí toho druhého nebot si myslí, že právě on je vrah. Až jejich kamarád se je snaží zastavit a přitom se ukážou panenky a je jasno (jak pro koho) Máme možnost vidět sex panenek jak ujeté. A také porod Tifany do toho sposta handrkování mezi párem panenek až se vzájemně pozabíjí. Správně ujetý film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)
  • Ve filmu lze zahlédnou loutky ze série Mistr loutkář. (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama