Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělá teen komedie u které se vždy zasměju. Celkově je to pro mě asi nejlepší film o huličích. Cestou za White Castle restaurací potkají Harold a Kumar zjímavé postavy (hlavně Hnusáka a jeho přítelkyni), ale i trapnýho ubořáka Neil Patrick Harris (Tohohle herce můžu jen v Hvězdné pěchotě). Ve filmu je pěkná párty, super humor (i nějakej fekální se najde :D) a vlastně vše co v teen komedii nesmí chybět. Za mě 90% :) ()

anais 

všechny recenze uživatele

Poměrně mě překvapilo, o kolik zábavnější může být film žánru teenagerská komedie, nebo alespoň žánru, který využívá podobného typu humoru, když hlavní role není svěřena teenagerům. Obsadit Inda a Asiata byl nápad dobrý, a hlavně jejich ne/snaha vypořádat se s rasismem je prvkem, ketrý tenhle film staví trochu výš než ostatní filmy s dementním humorem. Stejně tak zápletka, která konečně není další variaci na téma "do rána musíme zasunout", ale do rána se přežerem hamburgerů, působí svěže, absurdně a... možná bych se nedivil, kdyby za nějakou dobu kultovně. I přes tuto poměrnou originalitu a inovativnost se ve filmu objevuje typická směska lepších a horších vtipů, které asi nijak nepřekvapí... Tak fakt nevím jestli tenhle film někdy zkultovní. Zahulíme, uvidíme. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

A ste ešte nevideli, tak vám film sprostredkujem pomocou jednej scénky. Ak vám bude pripadať vtipná, film si pozrite, ak nebudete absolutne chápať, neriešte ho. Náš hrdina močí v lese pri kríčku. Príde chlapík, začne močiť hneď vedľa neho do rovnakého kríčka. Harold, či Kumar, už si nepamätám, sa ho pýta, prečo močí hneď vedľa neho. Chlapík sa začne rozčulovať, že či patrí tento krík jemu, či si ho kúpil a tak podobne. Chápete? Pohúlili ste? ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

..."ty vole, tohle nebyl moc dobrej extrém vole..." Fakt ne. No - chvílemi i vtipné. Jen nechápu, pro koho je tahle taškařice kultovním filmem. Pro čtrnáctiletý dětičky jsou naši hrdinové myslím trochu starý páky a jestli na tomhle někdo ujede po osmnácti, tak to je mi ho tedy fakt líto... . . . Předpokládám, že zdejší vysoké hodnocení je důsledkem nějaké vyhulené psychózy. Velmi průměrná kokotmedie, velmi velmi průměrný film. Dvě a půl hvězdičy maximálně - a nic mě nenapadá, proč to zaokrouhlit nahoru. Ale jako příloha do časopisu dobrý, fak volové... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem jenom přemýšlel, jak asi chutnají ty burgery od White Castle. Jenže v Americe vám do nich stejně nejspíš naplivou, tž. si radši nechám zajít chuť. Harold a Kumar jsou vcelku průměrná huličská komedie, ale když je člověk v rauši, může to být fakt síla. Jízda na gepardovi je totiž nehorázný úlet a taky by mě zajímalo, kde ten týpek s mokvajícíma puchýřema na ksichtě nabral takovou babu...?!? ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně, kdy se ve White Castlu Harold (John Cho) baví s dvojicí dívek, má jedna z nich na krku řetízek, který v jednotlivých záběrech mění svou polohu. (Terva)
  • Když je Kumar (Kal Penn) na pohovoru na medícně, je možné všimnout si, že hrníček na stole během scény několikrát mizí a opět se objevuje. (SalamanderG)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama