Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto s kamarádkou ve škole při nudných hodinách a přestávkách, takže jsem se smála víc než bych se asi smála, kdybych se na to dívala sama doma. Nicméně, tenhle druh humoru opravdu není můj nejoblíbenější a místy to bylo fakt nechutný. Nicméně za těch pár povedených vtipů a Neila Patricka Harrisna, kterýho mám fakt ráda. 2* ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nemohl pochopit proč zrovna tato komedie s tímto tématem má poměrně vysoké hodnocení. Po zhlédnutí jsem už pochopil. Občas platí totiž i pravidlo přímé úměrnosti: Čím větší blbost a slátanina, tím větší zábava to je. Spokojenost, jen tu fekální bitvu na záchodech bych si odpustil. Díky i za N.P.Harrise. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Poměrně mě překvapilo, o kolik zábavnější může být film žánru teenagerská komedie, nebo alespoň žánru, který využívá podobného typu humoru, když hlavní role není svěřena teenagerům. Obsadit Inda a Asiata byl nápad dobrý, a hlavně jejich ne/snaha vypořádat se s rasismem je prvkem, ketrý tenhle film staví trochu výš než ostatní filmy s dementním humorem. Stejně tak zápletka, která konečně není další variaci na téma "do rána musíme zasunout", ale do rána se přežerem hamburgerů, působí svěže, absurdně a... možná bych se nedivil, kdyby za nějakou dobu kultovně. I přes tuto poměrnou originalitu a inovativnost se ve filmu objevuje typická směska lepších a horších vtipů, které asi nijak nepřekvapí... Tak fakt nevím jestli tenhle film někdy zkultovní. Zahulíme, uvidíme. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

odporné,je vidět jak se lehce nechají unést hloupoučcí lidé na hloupoučkých vtípcích.stačí si dát blafa ze špeka a hahaha můžem se smát debilní komedii.i kdybych vyčadil včechno mauwí wauwí na světě,tak se těmhle debilům smát nebudu.chceteli vidět dobrou komedii o trávě,mrkněte na cheech and chon up in smoke,nice dreams nebo mazaní hoši.tohle je totiž odporná teen kravina. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Po mnohých rokoch som sa rozhodol že si to opäť pozrem. V poslednej dobe, keď idem pozerať film, ktorý som videl pred 10-20 rokmi a pamätám si ho ako dobrý, tak po znovupozretí prichádza sklamanie, že film je slabý a trápny, ale našťastie tentokrát tomu tak nebolo a niekoľkokrát som sa dobre pobavil a pozrem si aj druhý diel. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Během pohovoru s Kumarem (Kal Penn) v úvodu filmu se na stole mění polohy pera a papíru. (Terva)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama