Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

moriero 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší skopčácká věc za poslední desetiletí. S nádherným vizuálem, exteriéry, soundtrackem, castingem a samozřejmě mrazivým příběhem. Takové německé In time - akorát o dva levely vejš. Podle mě to byl taky herecký koncert starší verze Eleny - Corinny Hřbitovové. Svého času to musela být krásná ženská... a geniální herečka. Za mě plná palba hvězdiček. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kritika korporátu a konzumní společnosti ve sci-fi, která  by chtěl být závažnější než ve skutečnosti je. Ve slušném vizuálu se odehrává příběh, kde je platidlem čas a roky života a rozehraje se ve chvíli, kdy se vše dotkne i hlavního hrdiny, který je nejlepším "obchoďákem" ve společnosti, která využívá čas nižší třídy k udržení té nejvyšší. Bohužel se film nikdy nerozjede a chybí mu tempo i napětí, přestože se vše snaží zachránit závěrečnou akcí, která mírně odkazuje na Potomky lidí, ale nesahá jim ani po kotníky. Film slušný ale překvapující pouze tím, že je přes všechny produkční kvality evropský. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel má film velkou spoustu trhlin v logice. Chytrý prodejce roku si nakonec nechá mobil, který je mu nanic, ale prozradí jeho polohu. Mohl si později koupit jakýkoliv jiný. Kontrola na hranici najednou zčistajasna přeruší prohlídku vozu a nechá je jet dál. Když se unesená dívka chce sprchovat, najednou jako zázrakem je tam uvolněné madlo. Jako v každém hloupém akčním filmu z místa boje v pohodě odjedou. Uprchlický tábor je opravdu bedlivě střežen... Konec je pak ve stylu hollywoodských spektáklů. Scénáristé se prostě nezatěžují s příběhem. Za mě je na tohle téma mnohem a mnohem lepší film podle knihy Katsua Ishigura Neopouštěj mě. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Slušná scifárna od Rýna v mírné televizní formě. Téma prodeje či nákupu lidského času už tu byla, ale proč ji nezopakovat. Tato temná vize budoucnosti může nastat dříve nežli řeknete ´´Scheisse Pobaltí už není v EU?´´ Rád porovnám s českým Bodem obnovy snad brzy. 65% ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama